Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 9 éves gyerek kaphat számítógé...

9 éves gyerek kaphat számítógépet, nem korai?

Figyelt kérdés
Karácsonyra kapná, Facebookra nemrég regisztráltuk, mert már minden osztálytársa fent van, ő volt az utolsó akit regisztráltunk, de csak telefonon használja főleg a messengert, gépen inkább minercraftozna meg amiket szoktak játszani, van, hogy átmegy osztálytársához és csak gépeznek... 3. Osztályos. Van még 1-2 normálisabb osztálytársa, akiknél nem ciki, ha átjönnek hozzánk, és nincs a lányomnak gépe, el tudnak lenni anélkül, de mostanában inkább a többségnek cikis, hogy nincs neki gépe, és nem tudnak játszani anélkül kB.

2021. nov. 22. 09:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
23%

Nem vennék 9 évesnek, ez van.

Sajnálom hogy ilyen idióta a többi szülő, hogy őket nem zavarja, hogy a gyerekeik élete a gépezésből áll a barátaikkal

2021. nov. 22. 09:45
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Én 12 évesen kaptam, 8 évvel ezelőtt. S az már akkor is késői volt. Az osztályban már szinte mindenki a Facebook-os játékokról beszélgetett néha, én meg azt se tudtam, miről van szó.
2021. nov. 22. 09:47
 3/20 anonim ***** válasza:
30%
Ez az egyik legszomorúbb dolog a mostani társadalomban.
2021. nov. 22. 09:49
 4/20 anonim válasza:
44%
Kaphat, de attól függ, hogy mire? Ha nem tudsz rá figyelni, és össze-vissza kószál az interneten, abból baj lehet. Ha agybomlasztó videókat néz, az sem használ neki. Inkább használja tanulásra, nézzen az informatika irányába, sosem lehet elég korán elkezdeni, és egyszer még jó szakember vállhat belőle, amit már most megalapoz.
2021. nov. 22. 09:52
 5/20 anonim ***** válasza:
75%

Én általános suli felsőbe kaptam gépet.. bár én már 'öreg' vagyok :D

24N

2021. nov. 22. 09:52
 6/20 A kérdező kommentje:
Youtubon a telefonján is fent tud lenni + okos tv van a szobájában (eleg régi de azon is megy a YouTube, csak a böngésző már nem), olyan videókat szokott nézni, hogy beszél valami monoton hangú ember és közbe megy a minercraft játék, szerintem nagyon idegesítő...
2021. nov. 22. 09:54
 7/20 anonim válasza:
40%
Agybomlasztó videók alatt pontosan ezeket értettem. (4)
2021. nov. 22. 09:55
 8/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem Magyarorszagon élek, itt a harmadikosok, ami otthon első osztálynak felel meg, már tableten dolgoznák bizonyos tantárgyakból.

Attól, hogy van egy gyereknek számítógépe még nem következik az, hogy onanntol a világon semmi más nem fogja érdekelni.

2021. nov. 22. 10:30
 9/20 anonim ***** válasza:
21%
Számítógépet nem vennék egy 9 évesnek. Kapna egy tabletet, azon játszhatna (nem egész nap persze, és a netet is szűrőprogramokkal használhatná). Időnként használhatná a szülők számítógépét. Azt valahogy nehezen hiszem, hogy az összes osztálytársának van saját gépe. Lehetnek köztük, akik csak mondják, de igazából nagytesó, szülők gépén játszanak.
2021. nov. 22. 10:32
 10/20 anonim ***** válasza:
31%
Nem vennék még neki facebookra meg biztoshogy nem regisztrálnám. Eszeteknél vagytok?
2021. nov. 22. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!