Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednéd 8-9 éves gyerekednek,...

Engednéd 8-9 éves gyerekednek, hogy megnézze a Wednesdayt?

Figyelt kérdés
Szerintem nem neki való, de az osztályában mindenki meg van érte bolondulva és egyedül ő van lemaradva. Meg rengeteg hasonló film, sorozat van amit nem engedtem még, de a korosztálya már rég látta (pl stranger things, trónok harca stb). Nem tudom, velem van a baj, legyek inkább engedékenyebb? Ijesztőnek és durvának érzem.
2023. febr. 10. 18:58
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
61%

de a korosztálya már rég látta (pl stranger things, trónok harca stb)

Attól, hogy minden más szülő hülye, neked nem kell annak lenned. A Wednesday teljesen más kategória, azt simán megnézheti, de a Trónok harca nem való gyerekeknek. Aki pedig megengedi utóbbit, annak gratulálok, hogy egy lelki idegroncsot fog nevelni a gyerekéből:)

2023. febr. 11. 10:17
 22/46 anonim ***** válasza:
33%
Wednesday? Rögtön az első részben konkrétan egy kitört nyakú hullát mutatnak. De nem baj, nevelj csak szociopatát a gyerekedből.
2023. febr. 11. 10:21
 23/46 anonim ***** válasza:
58%

Wednesday durva, aemmikép nem hagynám

A többi szülő csinálja amit akar.

2023. febr. 11. 12:33
 24/46 anonim ***** válasza:
36%

Húgom az 5 éves gyerekével nézeti. Az is lesz a farsangon a kislány.

Mi nem nézzük,úgyhogy nem tudom,miről szól.

Az én lányom 7 éves amúgy.

2023. febr. 11. 12:54
 25/46 anonim ***** válasza:
35%

Wednesday tömören: egy lány aki hogy kegvédhe az öccsét ráküldd egy adag puranhát egy csapat vízilabdázó fiúra ahol leharapja a hal a féfiasságát a gonosz srácnak, emiatt magánsuluba megy ahol gyilkosság van gyilkosság hátán,amit egy szörny okoz. Közben kiderül hogy wednesday felmenőjével együtt élő falu lakóit elevenen elégették még réges régen( ezt be is mutatják egy visszaemlékezéssel).

EZT nézik a gyerekek,no comment hogy ezt szülők hogy engedhetik...

2023. febr. 11. 13:01
 26/46 anonim ***** válasza:
23%

25!

24es vagyok. Azta....még én se nézném meg. Nemhogy a gyerekemmel nézessem.

2023. febr. 11. 13:30
 27/46 A kérdező kommentje:
Megnéztük az első részt, szerencsére nagyon nem tetszett neki, még meg is ijedt. Ma már nem is kérte, hogy nézhesse tovább.
2023. febr. 11. 13:53
 28/46 anonim ***** válasza:
9%
Nezesd vele inkabb akkor az Anne with an E-t😁 Az nem unalmas, es tok aranyos, jo a mondanivaloja, bar lehet egy 8 evesnek unalmas😄
2023. febr. 11. 14:11
 29/46 anonim ***** válasza:
5%
Marmint az elso nem unalmas az nem ijeszto akart lenni xD
2023. febr. 11. 14:12
 30/46 anonim ***** válasza:
28%
Ja az lemaradt,hogy Tom burton rendezte,az ő stílusa meg hat nem gyerekbarat 😅 komolyan én előbb megnéztem volna és aztán eldontom, nem pedig vele nézetek meg vele egy részt... ezzel a lépéssel ugyanúgy ártasz mintha az egész sorozatot megnézte volna,mostanában minden szülő ilyen muja? Én szüleim ebből egy részt sem engedtek volna,pláne nem én donthettem volna...
2023. febr. 11. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!