Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményed az olyan...

Mi a véleményed az olyan kamaszokról aki először üvegpörgetőzés közben csókolózik?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 3. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem így sikerült 14 évesen,most már majdnem egy 10-es öregebb vagyok.Maradandó élmény nem volt,mondjuk nem bánom,de sokkal jobb volt 16 évesen mikor szerelmes lettem.
2010. okt. 3. 22:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen azért nem sok van. Főleg lányoknál, mert ők mindig tervezgetik az ilyesmit :)

De szerintem elég gáz... Legyen intimebb az első, amire jó lesz visszaemlékezni. Szerencsére nálunk az üvegezéseknél, és felelsz vagy merszeknél csók nincs. Bár van pár más perverz dolog, de az most nem téma x)

13,5/L

2010. okt. 4. 21:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
én 13 voltam az első csóknál. felelsz vagy mersz volt. a fiúba [akivel megtörtént] akkor voltam kb másfél éve belezúgva [eléggé]. idegennel semmi pénzért nem lettem volna hajlandó.
2010. okt. 27. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok:

így utólag megbántam, és ha visszamehetnék az időben, akkor nem hagynám. amúgy azóta undorodom a csóktól [merthogy nyelves volt]

2010. okt. 27. 19:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Én felelsz vagy merszben már csókolóztam, de azt nem vettem elsőnek. Még várok az igazira.

13/L

2010. dec. 4. 14:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!