Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményed az olyan...

Mi a véleményed az olyan kamaszokról aki először üvegpörgetőzés közben csókolózik?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 3. 10:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már magáról az üvegpörgetőzsről/felelsz vagy merszről is megvan a véleményem...
2010. okt. 3. 10:22
 2/15 A kérdező kommentje:
nekem is...:S
2010. okt. 3. 10:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Azért az első csóknak egy normális kamasznál meg van a szépsége és szerintem normális ember szeretné ezt az első intim élményt egy romantikus helyen 2-esben megszerezni!Így olyan személytelen és csúnya!Mintha egy discoban veszítené el először egy olyannal aki iránt nem érez semmit!
2010. okt. 3. 10:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: egyetértek, én is így gondolom, viszont nekem még nem volt ilyen élményem 17 éves létemre :S :(

első

2010. okt. 3. 10:50
 5/15 anonim ***** válasza:
Mindennek meg van a maga ideje!Én 17 voltam és nem is számítottam rá!Szerettem volna hamarabb is,de nem sürgettem,szerettem volna jól tanulni!Aztán egyszer megtörtént és szép volt!Ki kell várni...a megfelelő időben,megfelelő lesz a hely, az érzések és a csók is!
2010. okt. 3. 11:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy marha jó játék az üvegezés és a felelsz vagy mersz is, de azért ha ott történik meg az első csók az nem valami izgalmas és emlékezetes. Kivéve ha titkon oda vagy a srácért, akivel kell... de az ritka.

Szóval, nem bűn, mert ha valaki részt vesz ezekben a játékokban, ezt is vállalni kell. De lehetőleg ne itt veszítse el egy lány vagy fiú a csókszüzességét.

14/L.

2010. okt. 3. 11:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy játék amit a 14 évesek játszanak , és egy év alatt kinövik, a 13 évesek pedig azt hiszik , hogy ettől milyen nagyok és ők is kipróbálják. Én is játszottam 13-14 évesen , akkoriban jó bulinak tűnt, most így visszatekintve , jó gyökszik voltunk , hogy azt hittük milyen menők vagyunk :D Amúgy , nem egy nagy tragédia , csomóan játszák, és ez legyen a legnagyobb baj egy kamasszal : )
2010. okt. 3. 15:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a kérdésre :D : Szerintem az nem számít igazi csóknak ,mi max szájra pusziztunk ,én azt számítom első csóknak ami szerelemből jön.
2010. okt. 3. 15:14
 9/15 A kérdező kommentje:

ja:D

itt nyelvesrol van szo:))

2010. okt. 3. 16:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs vele semmi gond.

Az sokkal nagyobb baj,hogy 13-14 évesek már sexelni akarnak,kicsit várniuk kellene és ha még ehhez a szülő asszisztál is és meg sem próbál beszélni vele,hogy várjon.

2010. okt. 3. 16:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!