Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11-12-13-14 évesek nálatok...

11-12-13-14 évesek nálatok mit takar a "járás"?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 15:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
76%
14 évesek az osztálytársaim 30ból kb. 5 csókolózott több nem volt(asszem) a lányoknál biztos nem.
2010. okt. 1. 18:33
 12/33 anonim ***** válasza:
91%
Nem putriban élek, és elég jó nevű általánosba jártam, most vagy 9.es. Szerintem ne tudd meg, hogy mi megy a sulikban..
2010. okt. 1. 19:21
 13/33 anonim válasza:
Egyetértek a 15:29-essel és a 16:51-essel.
2010. okt. 1. 21:07
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

fogalmam nincs, mivel még nem volt pasim

de ahogy a környezetemen veszem észre

11-12: szájrapuszi, csók, kézfogás

13-14: nagyba smárolnak, petting, szex

ja és egyik velem egyidős barátnőm mondta, hogy állítólag az ő osztályában a legtöbb csaj már rég nem szűz

meg ismerek olyan 15éves csajokat akiknek 25éves pasijuk van azoknak meg biztos, hogy szüksége van szexre

na értitek:D

15L

2010. okt. 1. 23:52
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én már anyuka vagyok 26 éves 2 kicsim van....

Én is sok "gyerektől" hallottam,és látom is,hogy egyre jobban rohan az idő.Nagyon modern felfogásom van,de sajnos tény hogy 13-14 évesen már túl vannak a dolgon a fiatalok,és szinte ciki ha 8ot úgy zárják hogy szűzek.Sajnos ez van.Nem származás függő a kérdés....Talán inkább nevelés és helyfüggő...Gondolok itt arra hogy más Bpest,és más vidék.

Keresztlányom pl 12/Lány és még csak fiúja sem volt de az osztályban senkinek,ott még nagyjából gyerek a gyerek,nem érdekli őket (Pesttől 20kmre lakik és jár suliba)mondhatni ez a normális menete az életnek,kell a gyerekkor,fiatalkor....

Amúgy visszatérve a kérdésre,szerintem a járás szó,azt jelenti (legalábbis még mikor annó én voltam annyi mint te)hogy fogják egymás kezét,és csók.Aztán amikor már a pasid akkor szex......de minden attól függ hány éves a srác,srác e vagy pasi esetleg férfi.

Ha veled nagyjából egykorú akkor járás,mert még nincsen szex,csak ismerkedés,nem jut el a dolog odáig.

De ha nálad jóval idősebb akkor kíváncsibb,és lehet szexet akar.

Ha viszont már férfi akkor egyértelműen nem fog éveket várni szexet akar....

Na szerintem kicsit hosszasan írtam bocsi csak kifejtettem a dolgot....

2010. okt. 3. 00:39
 16/33 anonim ***** válasza:

Nevelés,vérmérséklet és személyiség függő4

11-12 évesen kézfogás,puszi.

13-14 évesen is ezek,valahol csók,petting,kikaposnál meg sex is lehet,de sokan kamuznak erről és helytől és akár osztályközösségtől is függ.Nálunk suliban senki nem csinálta ennyi idősen,na de kamuzni azt már probáltak,de jól bebuktak.

Normális helyen és normális neveltetésű gyereknél azért még nincs sex.De hazudozni azt imádnak,ezzel akarnak menők lenni.Sőt van aki még középiskola végén is szűz.Tény van aki nagyon korán kezdi,de mindent nem kell elhinni nekik sem,imádnak felvágni,meg hazudozni.

Szernitem beszélgetni kell velük a szülőknek is,meg megbeszélni hogy ne a sok népbutító műsort tekintsék követendő pl.-daként,ez azért fúrcsa nekem ,mert tipikus kulcsos gyerek voltam már alig 6 évesen és akkor is nyomtak ilyen hülye műsorokat,de meg sem fordult a fejemben amit sok tini most csinál,hogy úgy pózoljak esetleg mint egy ribi,meg folyton káronkodjak,de hazudozni a sexről mások előtt azt én is tettem bevallom.

Egyébként sok kikapos viselkedésű barátnőm volt,akikről mindenki azt hitte,hogy már rég megtették és nem,szóval erre sem lehet adni.

2010. okt. 3. 16:26
 17/33 anonim ***** válasza:

11-12 kézfogás,dumálás,fagyizás,arcra puszi,de az sem mindenhol

13-14 csók,simogatás,valahol más is,náluk ritkább,bár sokat hazudoztak róla,ez tini dolog.

Hát mi sokat kamuztunk hogy már nem vagyunk azok,de még a srácok is azok voltak középsuli 1-2 évfolyamában is,persze ismerek kívételet,de ők is inkább 15-16 évesek voltak az elsőnél.

2010. okt. 3. 16:30
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
kemény szex nap mint nap.
2010. okt. 3. 18:09
 19/33 anonim válasza:
Szerintem család és környezetfüggö, mi fér bele a kamaszoknak a járásba: alacsony szociális nívóval rendelkezö családban felnövö gyermekeknél gyakoribb a korai szexgyakorlás kezdete. a városi iskolákba járó gyermekek is veszélyeztettebbek, mint a falun tanuló társaik -ez ügyben. Az elöttem válaszolóktól kérdezem; ha 11-13 éves korban a "járást" csak a csók és a petting jelenti,akkor: miért növekedett a többszörösére a 12-14 éves korú gyermekeknél végzett abortuszok száma?
2010. okt. 4. 10:47
 20/33 anonim ***** válasza:

11-12 kézfogás,puszi

13-14 csók,simogatás,ölelkezés,haza kísérés

2010. okt. 4. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!