11-12-13-14 évesek nálatok mit takar a "járás"?
Hát hogy egymással mindent megbeszélnek kézen fogva járnak,arca puszi...
Sétálgatások tán még 1 sportra járás:)))
És az első csók(L):D:D
13/l
Én 16 vagyok, de nagyjából emlékszem, hogy hogy volt ez nálunk. Szóval 11 évesen még nincs igazán semmi, olyan ez mint egy "játék". Én személy szerint azt sem tudom elképzelni, hogy ilyen korban valaki érezhet igazi szerelmet. Tehát maximum megfogják egymás kezét, egymás mellé ülnek órán, szünetekben együtt vannak, de semmi komoly nem történik. 14 évesen már elképzelhető a csók, enyhébb randizás, de még ilyenkor is csak felkészülnek a nagybetűs életre, tapasztalatokat gyűjtenek a fiatalok. (Extrém esetben ilyen idősen már lehet, hogy hosszabb járás után szexszel is megpróbálkoznak.)Legalább is pár éve ez még így volt, azóta lehet, hogy ennél is extrémebb lett a dolog.
Remélem, segítettem!
11-12 csók
13-14 már javában pettinggel
Gondoltam szólok, hogy ti el vagytok tévedve kicsit..
Egyetértek azzal aki azt írta, hogy 11-12 csók utána már jön a petting.
Sőt sok olyat ismerek aki 12évesen veszítette el.
Nekem 14 évesen lett "komolyabban" barátom, 3és fél évig tartott, volt petting, az utolsó 2hónapban szex(szeretkezés) is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!