Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól számított "járás"nak? Hogy ment nalatok?
Nálunk(am) sehogy, mert életemben nem volt párkapcsolatom :'(
17/F
19:30 Igen igen olyankor kezdődik.. De nem gondolod hogy 12 évesen korai MÉG a csók?... egy 5 -esnek nem kéne a még csókolózni, főleg nem suliban... Na mindegy.
A rákérdezés pillanatában kezdődik el, és akkor biztos, ha a fiú / lány igen -t mond.
15/ F
nekem a mostani barátom 19 éves, és nálunk úgy volt, hogy megkérdezte az első találkozásnál(persze előtte már beszélgettünk msn-en), hogy lennék-e a barátnője, és én igent mondtam, mi onnan számítjuk a járást :)
14,5/L
miért? én is 12 évesen csókolóztem először. a suli udvarán, igaz, hogy órák után..de az csak olyan volt né..éppen ezért még azt vallom, hogy nem csókolóztam...majd ha úgy fognak megcsókolni akkor majd csókolóztam:D
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!