Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járás. Elmondjam vagy inkább cselekedjek? Help me =)
17f vagyok és van egy 16 éves lány akibe szerelmes vagyok.
El szeretném mondani neki,hogy szeretem,ami szerintem neki már régóta nem újdonság,mert egész nap ölelgetem,szeretgetem,babusgatom,megfogom a kezét,mondtam neki,hogy szeretlek,ős is mondta már,hogy szeret engem,millió szív msn-en,stb :)
Van aki azt mondja,hogy már járunk,de neeeeeeeeem még nem :)
Ezt szeretném csak most,lesz a szülinapja és gondoltam akkor mondom el neki.
De hogy ? :/
Vagy ink ne mondjam el neki,csak csókoljam meg ? :/
Ha biztos vagy a dolgodba.És szerinted is többet gondol rólad mint csak egy barát és mások is így látják akkor cselekedj.Szerintem egy jól időzített csók többet jelent minden szónál és sokkl hatásosabb mintha csak megkérdeznéd h most jártok e.
Sok sikert!
Az első válaszolónál van a pont!:)
A lányok nem szeretik ha kérdezgetik a nyilvánvaló dolgokról!hülyeség!
Gondolom nem két napja vagytok "össze nőve" szóval biztos ő is vágyik már egy forró csókra!:)
Hajrá!:)
24/L
csokold meg.
szo nelkul,de azert ne lepodjon meg mert akkor lehet megijed es elhuzza a szajat...annak meg nem orulnel.meg mikor vegeztel mond h "Szeretlek" es innen megy magatol:)
Köszi már megtörtént :)
Mission Complete :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!