Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy szeretem?
Szerintem ne mondd, hanem mutasd ki...csókold meg! Sokkal jobban értékelni fogja, ha őis szeret, mert ha simán elmondod neki, akkor megrémülhet, vagy esetleg úgy érzi hogy kiszolgáltatott vagy vele szemben...ha megcsókolod rosszabb esetben ellök, és bocsánatot kérsz...de ha minden nap együtt vagytok, az már jel...főleg ha kettesben...és ha még pluszban vannak jelek, hogy talán tetszel neki,k az még jobb:) szerintem várd meg az alakalmat és mehet a csók ;)
18/F
Nem kell elmondani, és a választ megadta azzal, hogy veled van órák hosszat kettesben. Ha olyan komolyabb pillanatotok van nézz mélyen a szemébe *.* figyeld a reakcióit. Először ne csókold meg, esetleg egy puszi vagy csak mondj neki valamit. Saját trükköm volt (bevált.:D) Nézzünk farkasszemet, és a végén még mielött bármelyikőtök félrenézne csókold meg. Ösztönszerűen becsukja a szemét (jobb esetben vissza is csókol..:D) csókolóztok egy picit (elsőre elég pár mp..) majd annyit mondasz neki, hogy vesztettél.:D
Sok sikert.:P
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!