Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki? (bővebben lent)
Egy srác elhívott hozzájuk filmezni már 2 hónapja, de végül nem lett belőle semmi, nemtudom miért. Aztán többször is buliztunk együtt, ahol nagyon sok időt töltöttünk együtt és kb egész este csak velem táncolt.
Tudni kell róla, hogy zenekara van és a koncerteken mindig szemezünk, és már többször is utalt rá, hogy szépnek talál.
Én ez alatt a két hónap alatt totál belézúgtam, és attól tartok, ha nem lépek, akkor nem lesz semmi, mert eddig nemigazán mertem jelét adni annak, hogy bejön nekem, szóval már ő sem mer majd próbálkozni ha így haladunk...
szóval az lenne a kérdésem, hogy el merjem-e mondani neki szemtől szembe kettesben amit érzek, és ha igen, akkor ezt hogy??
segítsetek, irtóra félek ettől. előre is köszi :)
Hányszor teszel még fel ilyen kérdést?
Egyébként igen, elmondhatod.
na látom levetted a lényeget. -.-
nem egy nagy zenekar, de ne haragudj, nem írnám ki ide a nevét.
csak azért kérdeztem a nevét a zenekarnak, mert nekem is van ismerősöm aki így zenél, nem régóta. akkor csak annyit mondj meg hogy hol laksz :D
amúgy simán elhívhatod randira is, manapság már nem gáz ha a csaj kezdeményez, és ő már épp elegem mászott utánad.
hát... pesten lakok, dee ez a zenekar már azért nem új.
de inkább foglalkozzunk a léyneggel, jó? :$$ bocsi, és köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!