Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt olyan, hogy egy olyan csaj/fiu-val jött össze, akire egyáltalán nem számított, hogy bejön neki?
Hogy reagáltátok le a helyzetet? Esetleg fordítva is megtörtént?:)
Várom a válaszokat(kort és nemet pls.)
Én nem vagyok egy görög félisten kinézetre, általában nem tetszem a lányoknak. 2 éve volt egy egész napos iskolai rendezvény, ahol a szervezőcsapatban voltam én is és az iskola egyik legnépszerűbb, legszebb lányának segítettem, sokat beszélgettünk, elhívtam másnap randizni, igent mondott, összejöttünk, boldogok voltunk másfél évig, már nem járunk. :)
Elmondta, hogy rengetegen próbálkoztak nála korábban is, de én voltam az első aki legkevésbé sem facebookon, msn-en vagy részegen buliban próbált vele megismerkedni és ezért volt ő is sokkal nyitottabb.
20, fiú
nekem volt, h nem tetszett de a személyiségébe beleszerettem, de amikor arra került a sor h meg akart csókolni akkor rájöttem h lépnem kell mert egyszerűen rosszul voltam a tudattól h ha meglátom meztelenül kiszaladok a világból...Ergo leléptem! 26/f
Ez volt az egyetlen ilyen eset.
volt. =)
álatlánosban az egyik osztálytársnőm kavart egy sráccal. nagyban újságolta, mondta meg mutatta a srácot. mondtam, h hű de ronda fúj b@szkii.. na és 2 évre rá kivel jöttem mégis össze. ? =D ezzel a sráccal. már együtt vagyunk 8 hónapja és minden okés. =) 17/L
Iggen voolt :D Nemis olyan rég, egy két hete.
Megismertem egy 16 éves fiút, az apám és az ő apja nagyon jó haverok. Nekem elsőre megtetszett, de nem is gondoltam volna, hogy énis neki. Elhatároztam, hogy valahogy bepróbálkozok nála. Hétvégén pár ismerős meghivott egy buliba, és hát kitlátok ott? Ő is ottvolt. Végig velük voltam, és kiderült, hogy énis tetszem neki. xD Remélem lesz belőle valami.
14 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!