Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt olyan, hogy egy olyan csaj/fiu-val jött össze, akire egyáltalán nem számított, hogy bejön neki?
Figyelt kérdés
Hogy reagáltátok le a helyzetet? Esetleg fordítva is megtörtént?:)
Várom a válaszokat(kort és nemet pls.)
2011. jún. 7. 19:38
11/13 Barbibabe válasza:
A mostani barátom koncerten jött oda hozzám h elküldjön a f***ba mert folk metal-ra nem jöhet el senki fehér felsőben és észrevette h tudom kb az összes dalszöveget és összejöttünk! 6 hónapja vagyunk 1 ütt! :P
12/13 anonim válasza:
8/11
Reggio? :D
Volt. Akkor még csak 14 voltam, ő meg 16. :)
17/L
13/13 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyenben részem és sokáig csodálkoztam magamban, hogy "Igen sikerült és megcsináltam!"
Viszont rossz vége lett sajnos és van olyan ember akivel mai napig rosszban vagyok pedig sajnálom nagyon =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!