Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy van ez az egész randi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ez az egész randi, járás téma?

Figyelt kérdés
17F , szeretnék barátnőt , de nem tudom, hogy ez hogy zajlik. Pl. Először összehaverkodok vele, aztál elhívom randira, ha jó volt akkkor mégegyszer meg mégegyszer, és mikor pondható hogy járunk? Vagy randikra milíen ajándékot illik vinni, vagy mennyi idő után van puszi,csók,kézfogás,átölelés stb... Amúgy szerintetek is vicces , hogy a "randikra" szóban benne van hogy "ikra". xd lol lmao :D Najó ezt én se gondoltam komolyan. Elsősorban 15-17 éves fiuk&lnyok válaszát várom. Thx
2010. aug. 31. 16:27
 1/9 Kamuuu ***** válasza:
Igen először megismered a lányt utána ha bejön neked esetleg elhívhatod az ajándék mindig valami nagyon kicsi legyen mondjuk virág csoki vagy hasonló ami olcsó és a többi csók például valaki biztos csinálja 1. randin is ez embertől függ átölelés a csók közben vagy után vagy hasonló a kézfogás meg amikor már szinte szeretitek egymást szal amikor már együtt vagytok.
2010. aug. 31. 16:29
 2/9 Kamuuu ***** válasza:
15/F
2010. aug. 31. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát bocs,de én 25 vok,de nálunk annó úgy működött h. a fiú írt egy levelet a lánynak h. megismerkedne vele és ha érdekli a lányt akkor találkozhatnának valahol.Gondolom ez manapság megy a neten vagy ha jársz bulizni akkor menj oda egy lányhoz és kérdezd meg tőle h. lenne e kedve találkozni veled kettesben valahol, ahol tudtok beszélgetni.Randira szokás virágot, csokit, vagy valami apróságot vinni,de nem kell minden randin elég az elsőn,aztán ha van valami esemény vagy ha már szerelmesek vagytok akkor már bármikor meglepheted.Általában a járás attól van amikro már kézenfogva jártok,vagy az első csóktól.
2010. aug. 31. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
én úgy jártam egy fiúval hogy a barátnőm szerelmes volt belé. de a fiúnak nem a barátnőm kellett hanem én! megtudta a fiu a mobil számom, de am már ismertem a gyereket látásból, meg minden, és SMS-eztünk meg felhivott, és megkérdezte hogy járunk e! kb igy kezdődött ez nálunk! 15/L
2010. aug. 31. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem csak úgy a buszmegállóba egy idegen srác elkérte az msn-emet. De ez tolakodás.

Az első mindent leírt. Megismerkedsz vele, elhívod randizni, beszélgettek. A csók emberfüggő. Valaki 1. randin csókolózik, valaki csak a 20.on.

2010. aug. 31. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez az egész olyan bonyolult. Inkább nem akarok járni senkivel.
2010. aug. 31. 16:47
 7/9 anonim válasza:

"én úgy jártam egy fiúval hogy" 16:35-ös

Én is ilyen helyzetben vagyok ... Az egyik lány bejön nekem , de ő le se szar , a másiknak meg én jövök be... és persze barátnők... 17/F

2010. aug. 31. 16:58
 8/9 gabriell88 ***** válasza:

Bocsi 22 vagyok:)

Nálunk ez úgy történt, hogy 2. randin megcsokólt a harmadik randin is, én meg este megkérdeztem tőle h akkor ezt mostmár vegyem e komolyan, a válasz az igen volt:D

Mi interneten ismerkedtünk meg, pár hónapig csak neten beszéltünk, majd az első randi oly jól sült el hogy lett következő és következő.vannak bonyolult helyzetek, pl 2. randi végén csókot adott, 3.randi elején arcra puszit, a végén megint csókot, én ezért kérdeztem meg, h akkor hogy legyentovább

2010. szept. 2. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Először mindenképpen megismered, a többi pedig emberfüggő... én pl akkor nevezem járásnak/párkapcsolatnak, ha mindkét fél kölcsönösen szerelmes a másikba. Ehhez pedig elég erős bizalom és megértés szükséges.

19/F

2010. szept. 3. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!