Miért nem engedik fel? Mit tudnék tenni?
Barátommal fel akartunk jönni hozzánk megnézni egy filmet, de apu elkezdett ordibálni, hogy nem szórakoztató-központ, ide nem járhat fel senki.Ugyanakkor kb 4 napja volt már fent, és apu azt mondta, szimpatikus neki.Akkor most mi ez az ellenszegülés?Anyu mellettem áll, de nem tud sok mindent elérni apunál.Különcnek érzem magam a barátaim között, nincs olyan ismerősöm, akihez ne mehetne fel a barátja.Engem átengednek hozzá nyugodt szívvel.Mit tudnék csinálni, hogy ez megváltozzon?:(
16/L
Mondd neki ezt: apu, miért nem nézhetünk meg itt ketten egy filmet? Nem fogunk zavarni, a popcornt meg az üdítőt majd én megvezsem a pénzemből, nem szexelni fogunkvagy ilyesmi, nem leszel nagyapa se idén, se jövőre, mondd már meg légyszíves mi konkrétan a baj avval, hogy a barátom feljön ide? Te is azt mondtad, hogy szimpatikus, most miért vagy ilyen?
Írj mi volt vagy mi baja apádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!