Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engedik fel? Mit...

Miért nem engedik fel? Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Barátommal fel akartunk jönni hozzánk megnézni egy filmet, de apu elkezdett ordibálni, hogy nem szórakoztató-központ, ide nem járhat fel senki.Ugyanakkor kb 4 napja volt már fent, és apu azt mondta, szimpatikus neki.Akkor most mi ez az ellenszegülés?Anyu mellettem áll, de nem tud sok mindent elérni apunál.Különcnek érzem magam a barátaim között, nincs olyan ismerősöm, akihez ne mehetne fel a barátja.Engem átengednek hozzá nyugodt szívvel.Mit tudnék csinálni, hogy ez megváltozzon?:(

16/L

2010. szept. 23. 07:51
 1/4 anonim válasza:
Valószínű, hogy Apukádnak nehezére esik elfogadni, hogy lassan felnőtt nő leszel, és nem Ő lesz a legfontosabb férfi az életedben. Mielőtt bármit tennél, gondolj bele, hogy Édesapádnak is vannak érzései, félt és aggódik érted. Próbálj Vele őszintén beszélni arról, hogy mi kifogása van, mitől tart. Remélem megoldódik a probléma!
2010. szept. 23. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Mondd neki ezt: apu, miért nem nézhetünk meg itt ketten egy filmet? Nem fogunk zavarni, a popcornt meg az üdítőt majd én megvezsem a pénzemből, nem szexelni fogunkvagy ilyesmi, nem leszel nagyapa se idén, se jövőre, mondd már meg légyszíves mi konkrétan a baj avval, hogy a barátom feljön ide? Te is azt mondtad, hogy szimpatikus, most miért vagy ilyen?

Írj mi volt vagy mi baja apádnak.

2010. szept. 23. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
baaaaaaaaaaaazdmeg o.o
2010. szept. 23. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
bakker mint ha rólam írtál volna...dettó ez van.... ő nem jöhet fel hozzánk, de én nyugottan mehetek hozzájuk, és azt meg engedik....16/L
2010. szept. 24. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!