Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A legtöbb helyen föl kell...

A legtöbb helyen föl kell tenni a lábaid a szülőszékre amikor szülsz? Vagy van olyan kórház ahol engedik szabadon hagyni?

Figyelt kérdés
Nem elég hogy a hátadon fekszel,még ki is feszítenek,mint valami vásznat,hogy ne rugdalózz!
2011. jan. 15. 22:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A volt Máv-ba nem, én valamilyen féloldalas pózban voltam. Utána se kellett feltennem a lábam, gátvédelemmel szültem, sérülés, gátmetszés nélkül. Nem is feküdtem a hátamon.
2011. jan. 15. 22:50
 2/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
a szombathelyi kórházban a szülőágy nem olyan klasszikus kengyeles nőgyógyászati ágy volt, igaz, hogy fekve kellett nyomni, de saját magamnak kellett felhúznom és a kezeimmel tartani a lábam. és az ágy elég hosszú volt, a gyerek nem a doki kezébe "érkezett", hanem az ágy "toldalékára", amit szülés után, az "utómunkálatokhoz" már le lehetett venni, és akkor már hoztak mobil kengyelt.
2011. jan. 15. 22:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Ezen en is sokat szenvedtem szules elott...mjd eljott a pillanat es akkor mar nagyon orultem h volt hova tenni a labam es nem nekem kellett tartanom.Feltenni sem volt erom,ahhoz is segitseget kellett kernem(mondtam h ha azt akarjak h ott legyen tegyek bele .-) ).

Ezt csak sajat tapasztalatkent irom,egyebkent biztos mindenkinek mas.

2011. jan. 15. 23:13
 4/13 anonim ***** válasza:
ÁEK, volt MÁV Kórház. Semmi sem kötelező, nem kényszerítenek egy adott pozícióba. Ha akarod még kádban is vajúdhatsz. Mikor szültem fel sem rakták a kengyelt az ágyra, csak mikor varrt a doki.
2011. jan. 16. 06:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Mikor én szültem megkérdeztek, hogy székben szeretnék szülni, vagy ágyon, úgyhogy az én esetemben ilyen nem volt. Én az ágyat választottam, és azt mondták helyezkedjek úgy ahogy nekem jó, sőt amíg nem jöttek rendesen a tolófájások addig nem is volt muszáj lefeküdnöm. De ezt mind el is mondta még a szülés előtt kb. 3 héttel a szülésznőm, illetve meg is mutatta a szülőszobát, illetve a lehetőségeket, ami közül lehet választani.
2011. jan. 16. 10:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Én a Szt.István-ban szülte,nem volt kengyel.A dokinőm és a szülésznőm fogta a lábamat.
2011. jan. 16. 12:15
 7/13 anonim ***** válasza:
szülte=szültem.
2011. jan. 16. 12:16
 8/13 anonim ***** válasza:
SOTE II-n nincs kengyel, nekem kellett tartanom a lábam. Nehéz szülésem volt, nekem jól jött volna.
2011. jan. 16. 13:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Huh,köszönöm,megnyugodtam hogy manapság már nem kötelező. Írjatok még!
2011. jan. 16. 18:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Én szülőszéken szültem, és jó volt, hogy feltehettem a lábam, nagyon jól tudtam így nyomni, gyorsan meglett a baba nagyon, kb 5 perc volt. Szerintem jó pozíció így, jó helyre lehet a nyomást helyezni.
2011. jan. 17. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!