Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A legtöbb helyen föl kell...

A legtöbb helyen föl kell tenni a lábaid a szülőszékre amikor szülsz? Vagy van olyan kórház ahol engedik szabadon hagyni?

Figyelt kérdés
Nem elég hogy a hátadon fekszel,még ki is feszítenek,mint valami vásznat,hogy ne rugdalózz!
2011. jan. 15. 22:45
1 2
 11/13 TKI Ibolya ***** válasza:
Nekem sem kellet fel tenni sehová a lábam.A dokim a hátamat tartotta,ült mögöttem.A szülésznők segítettek a lábamat tartani és figyelték a baba útját.Nekem ez így nagyon jó volt!
2011. jan. 18. 12:38
 12/13 A kérdező kommentje:
A dokid a hátad mögött ült? Mondanám,hogy milyen rendes,de neki nem elöl kellett volna segíteni?:S
2011. jan. 18. 20:20
 13/13 TKI Ibolya ***** válasza:
Nem.Ha bele gondolsz a doki csak akkor kell ha gond van egyébként a szülésznő segíti világra a babát.Nekem ez így jó és én nagyon hálás vagyok neki érte.Gondolom ha nem ezt igényelném másként csinálná, mert mindent megbeszél velem.A vajúdás alatt is szinte végig velem van.Folyamatosan nyugtat és dicsér,hogy jól csinálom a dolgom.Semmi olyat nem erőltet rám ami nekem nem jó.Nem volt kötelező a vajúdás alatt sem feküdnöm,sétálhattam és felállhattam amikor én akartam. Én a harmadik babámat is nála szülöm két hónap múlva,mert nála érzem biztonságban magamat!És nem utolsó sorban a férjem is maradéktalanul megbízik benne!
2011. jan. 19. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!