Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan kell ahhoz a dologhoz...

Hogyan kell ahhoz a dologhoz normálisan hozzá állni, ha egy 12-13 éves lány, vagy fiú nemi életet él?

Figyelt kérdés
Az igaz, hogy a szex nem ördögtől való, nem ettől fog elkallódni, tiltással semmit nem érünk el, mégis olyan gyerekek még, nem? Én személyszerint nem helyeslem és fogalmam sincs mit csinálnék, ha a kamasz gyerekem ilyen korán kezdené. Szerintetek mi a helyes ilyenkor?

2022. jún. 15. 05:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
37%
Oh, már vártam, hogy ilyeneket írtok! Nem vagyok naiv. Tudom, hogyha szerelmes egy fiatal, akkor érdekli a szex. De az én lányom még csak nem is menstruál. Kicsit sem érdekli a dolog, elhiheted nekem! Szerintem ott van a komoly gond, ha egy 12-14 éves gyereknek a szexen jár az esze!
2022. jún. 19. 16:15
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Oké a te lányod még nem is menstruál.Az enyém meg 10 éves kora óta igen.Nem érdekli meg a szex,de szerelmes már volt.Sose lehet tudni.Nem,nem vagyunk se cigányok,se hülyék,és sokat is foglalkozunk velük.A lány emellett versenyszerűen sportol is,egyenlőre ez érdekli,nem a fiúk,de semmi baja sem lesz attól,hogy felkészült,ellenben ha nem,abból lehet baj.
2022. jún. 19. 18:13
 23/30 anonim ***** válasza:
25%

"Persze lehet tiltani,csak felesleges,mert bármikor át tud vágni ha erre kényszeríted"

Na ezen felröhögtem. Elég ostobának kell lenni ahhoz, hogy egy 12-13 éves át tudjon verni. Na meg mi az, hogy kényszeríteni? Nem állatok vagyunk hogy megengedjük hogy ösztönből dugjanak a kisgyerekek. Igenis ennyi idősen nevelés kérdése. Nehogy már a nyúl vigye a puskát. Eszem megáll a mai szülőktől.

2022. jún. 19. 21:08
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom utolsó te hogy vagy vele,de mi dolgozunk,és ha akarna akkor át tudna verni.Megállhat az eszed a mai szülőktől,de jobb lenne inkább,ha visszagondolnál a saját fiatalságodra Biztos,hogy volt ennyi idősen titkod a szüleid előtt.Azt meg még véletlenül sem mondtam egyik hozzászólásomban,hogy helyeselném,vagy engedném,hogy "ösztönből dugjanak",de nem én vagyok naiv,hanem az,aki azt gondolja, hogy nem tudnák megoldani,ha nagyon akarnák.Az én gyerekeim sem tartanak meg ott,de ha odakerulnek,nem az én lányom lesz terhes,és nem az én fiam éjt teherbe valakit.Amúgy jobb lenne ha felébrednek,és megnézed a mai 12-13 éveseket, akkor te is szükségét látnád,hogy rendesen felvilágosítsd a gyerekeket.
2022. jún. 20. 09:13
 25/30 anonim ***** válasza:
12%
Te hülye ba+ "kedves" kérdező?
2022. jún. 28. 15:34
 26/30 anonim ***** válasza:
19%
Már bocs, de azt sem bírom elképzelni, hogy egy 12 éves kisfiú technikailag már képes a szexre 😩
2022. jún. 28. 16:54
 27/30 anonim ***** válasza:
18%
Egyébként normális 12 évest nem érdekel még a szex. Én is voltam ennyi idős, szerelmes először 11 évesen voltam egy osztálytársamba, és arról ábrándoztam, hogy ő is szerelmes-e belém, izgultam, hogy ebédnél mellém ül-e, elképzeltem, ahogy megfogja a kezem, de biztos nem arra vágytam, hogy konkrétan szexeljünk. Olyan szép ez a kiskamasz-szerelem időszak, borzalom, hogy egyes gyerekek már egymásnak esnek. Könyvtárakat lehetne megtölteni azzal, hogy ez manapság miért alakul így.
2022. jún. 28. 16:58
 28/30 anonim ***** válasza:
13%

Én tényleg nem értelek benneteket.

Aki leírja, hogy egy 12 éves gyereket még nem érdekel a szex, és ha mégis érdekelné, akkor tiltaná, azok le vannak pontozva.

22-es, én a saját gyerekemről tudok nyilatkozni, hogy mások gyerekei mit csinálnak, arról nem. De nem naivitás azt gondolni, hogy a gyerekeim 12 és 14 évesen nem akarnak szexelni. Nem állítottam, hogy ez 1 vagy 2 év múlva nem fog változni, de jelenleg ebben teljesen biztos vagyok.

Nem tudna engem sem átverni. Hacsak nem az iskolában d.ugnak, akkor még tuti, hogy szűz, mivel minden lépéséről tudok, én hozom-viszem, mert vidékiek vagyunk.

Szóval nem kéne úgy csinálni, mintha az volna a világ rendje, hogy 12 évesen elkezdenek a gyerekek nemi életet élni.

Először is a legtöbb gyerek még nem érett erre, ha meg mégis, azért ott vannak a szülők is. Hiába tetszik, nem tetszik ebben a korban még te vagy a felelős a gyerekedért. Szóval nem kéne hagyni hogy átverjen.

2022. jún. 30. 14:09
 29/30 anonim ***** válasza:
15%
le kell rugdosni......
2022. júl. 5. 16:14
 30/30 anonim ***** válasza:
18%
Ilyenhez nem kene senkinek sem normalisan hozza allni.. A szulo a hibas ha ennyire nem figyel a gyerekére
2022. aug. 7. 13:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!