Hogyan kell ahhoz a dologhoz normálisan hozzá állni, ha egy 12-13 éves lány, vagy fiú nemi életet él?
"Persze lehet tiltani,csak felesleges,mert bármikor át tud vágni ha erre kényszeríted"
Na ezen felröhögtem. Elég ostobának kell lenni ahhoz, hogy egy 12-13 éves át tudjon verni. Na meg mi az, hogy kényszeríteni? Nem állatok vagyunk hogy megengedjük hogy ösztönből dugjanak a kisgyerekek. Igenis ennyi idősen nevelés kérdése. Nehogy már a nyúl vigye a puskát. Eszem megáll a mai szülőktől.
Én tényleg nem értelek benneteket.
Aki leírja, hogy egy 12 éves gyereket még nem érdekel a szex, és ha mégis érdekelné, akkor tiltaná, azok le vannak pontozva.
22-es, én a saját gyerekemről tudok nyilatkozni, hogy mások gyerekei mit csinálnak, arról nem. De nem naivitás azt gondolni, hogy a gyerekeim 12 és 14 évesen nem akarnak szexelni. Nem állítottam, hogy ez 1 vagy 2 év múlva nem fog változni, de jelenleg ebben teljesen biztos vagyok.
Nem tudna engem sem átverni. Hacsak nem az iskolában d.ugnak, akkor még tuti, hogy szűz, mivel minden lépéséről tudok, én hozom-viszem, mert vidékiek vagyunk.
Szóval nem kéne úgy csinálni, mintha az volna a világ rendje, hogy 12 évesen elkezdenek a gyerekek nemi életet élni.
Először is a legtöbb gyerek még nem érett erre, ha meg mégis, azért ott vannak a szülők is. Hiába tetszik, nem tetszik ebben a korban még te vagy a felelős a gyerekedért. Szóval nem kéne hagyni hogy átverjen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!