Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan kell ahhoz a dologhoz...

Hogyan kell ahhoz a dologhoz normálisan hozzá állni, ha egy 12-13 éves lány, vagy fiú nemi életet él?

Figyelt kérdés
Az igaz, hogy a szex nem ördögtől való, nem ettől fog elkallódni, tiltással semmit nem érünk el, mégis olyan gyerekek még, nem? Én személyszerint nem helyeslem és fogalmam sincs mit csinálnék, ha a kamasz gyerekem ilyen korán kezdené. Szerintetek mi a helyes ilyenkor?

2022. jún. 15. 05:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
34%
12 évesen nemi életet élni? Maris gyere le 😩
2022. jún. 15. 11:11
 12/30 anonim ***** válasza:
18%
Tudjátok..Mitulábbácsi hotta....kb ez a szint.
2022. jún. 15. 12:43
 13/30 anonim ***** válasza:
96%

#8 Biztos hozzáért, csak apád nem tudott róla.

Amúgy oké, 14 évesen lehet korai, de 16-17 évesen már nem, miért kell feltétlenül megvárni a 18. születésnapját?

2022. jún. 15. 12:50
 14/30 anonim ***** válasza:
98%
Én nem vagyok az említett etnikum beli,a férjem sem az.Én 16 voltam,ő 18 mikor megtörtént.Szintén titokban,és bár mi védekeztünk,egy osztálytársam már terhesen érettségizett,és ő sem cigány.Tudjátok miért?Mert a szüleikkel erről nem lehetett beszélni.Hangsúlyozom szerintem is korai a 12-13 év,de inkább bízzon bennem és legyen felkészült,mint hogy tönkretegye az életet.A felkészültségbe beletartozik az is,hogy megbeszéljük hogy meddig lenne normális eljutniuk ebben a korban.Minden percben pedig senki sem lehet a gyerek mellett,és ostoba aki azt gondolja,hogy ha tilt valamit azt majd nem csinálja a gyerek.Sőt lehet,hogy csakazértis.
2022. jún. 15. 14:03
 15/30 A kérdező kommentje:
Szerintem egy 12-14 éves fiúban még nincs meg az a felelősségtudat a lánnyal szemben, hogy a lány is élvezni tudja a szexet, tehát lehet, hogy a fiú nem törődne a lánnyal eleget és fájna neki, ezáltal rossz élménynek élné meg az elsőt, ami egész életében kihathat a szexuális életére. Persze a fiú is élheti meg rosszul az elsőt, hisz neki is lehet olyan problémája, hogy nem áll fel, vagy túl korán elmegy és szégyellni fogja magát emiatt, ami az ő szexuális életére is kihathat. Túl könnyen sérülhet mindkettő ebben a korban, nem nekik való ez még. De egyetértek veletek, jobb tudni, mint túl korán nagyszülőnek lenni(Amúgy nincs gyerekem).
2022. jún. 15. 18:27
 16/30 anonim válasza:
20%
12 voltam amikor szomszédasszony megtanitott dugni,és akkor kurwára nem ez volt a lényeg hanem az hogy normális legyél most sincs másképp ha cexel ugy se tehetsz semmit max totál elvaditod magadtol vadbarom modon...
2022. jún. 16. 08:55
 17/30 anonim ***** válasza:
31%
Azt kellett volna kérdezni, mitől lesz ilyen egy 12 éves gyerek.Ha cigány, akkor inkább el tudom képzelni róla, hogy már korán ilyet tesz. De egyébként attól lett ilyen,hogy abnormális családban nevelkedett, nem a korának megfelelő dolgokban volt része, senki nem mesélt neki esténként, nem olvasott el egy könyvet sem
2022. jún. 16. 10:29
 18/30 anonim ***** válasza:
35%
könyvet sem életében, nem voltak közös családi programok, természetesen az apjával anyjával együtt. Ilyen korban még javában közösen kellene kirándulniuk a szüleikkel, nem vitték el életében egyszer sem egy múzeumba, nem korlátozták, mennyi ideig mobilozhat, nem nyitották fel a szemét az értékes dolgokra az életben. Szóval egy proli családban nevelkedhetett.
2022. jún. 16. 10:31
 19/30 anonim ***** válasza:
25%
Mi az, hogy nem lehet tiltani? 12 évesen? Naná, hogy tiltom. Amúgy a fiam 12 éves, és kb. kisautóval játszik még. A lányok távolról sem érdeklik, kizártnak tartom, hogy ez bekövetkezne. A lányom 14 éves, ő már teljesen fel van világosítva, de minden lépéséről tudok, az iskolából azonnal hazajön, benne sem merül fel. Amúgy nem értem, miért jut eszébe ez valakinek 12 évesen? Milyen környezetben nőtt fel? Én magam amikor először láttam egy péniszt erekcióban kb. halálra rémültem, hogy ezt akarja nekem oda bedugni?! A lányom is nagyjából ebben a halálos rémületben van jelenleg, és eszében sincs kipróbálni. Tudom, most jöttök azzal, hogy nem őszinte velem, de igen, az. Én 19 éves koromban veszítettem el, és szerintem 16-án előbb semmiképp sem kéne.
2022. jún. 18. 23:40
 20/30 anonim ***** válasza:
91%
19 naiv vagy.Lehet,hogy ma még eszébe sincs,holnap még szerelmes lesz,és nagyon is eszébe jut.Persze lehet tiltani,csak felesleges,mert bármikor át tud vágni ha erre kényszeríted.Megint mondom, szerintem is korai,de láttam már karón varjút.Az én 14 éves fiam sem tart még itt,és a 12 éves lányom sem,de tudnak mindent,ha véletlenül mégis odakeverednének.Igen a lány is,és a fiú is tudja,hogy mi az a ciklus,az ovulacio,és hogy hogyan lesz a kisbaba.Azért,mert inkább tudja előbb, minthogy szüksége lenne rá,minthogy utána itt kérdezzen utána,mert nekem el sem meri mondani.
2022. jún. 19. 16:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!