Ezt a szülők hogy engedhetik meg?
Figyelt kérdés
Ma sétáltam a városban és mivel jó idő volt, beültem a cukrászdába. Valószínüleg akkor érhetett véget az iskola is, mert egy csomó kisgyerek ment arra a táskáikkal. Viszont ami szemet szúrt, hogy a kislányok mennyire alul vannak öltözve. És akkor még finoman fogalmaztam. Sok lányon alig volt valami, szó szerint. A legtöbbnek kint volt majdnem az egész feneke a szoknyája/nadrágja alól. Másoknak meg a felsője alig takarta a mellkasát. Azt nem mondhatom, hogy a mellét, mert az még nincs. Nagyon meghökkentő volt. És nem csak egy két lány, hanem sokan. Alig lehettek 11-12 évesek. Ez manapság ennyire normális? Vagy velem van a baj? Ne értsetek félre, ez nem a szokásos bezzeg az én időmben duma. Csak 23 vagyok, de engem akkor is sokkolt. Ha valamelyik közülük a lányom lenne, én biztosan nem hagynám. Olyan beteg világban élünk, ne adjunk már okot az elmebetegeknek. Vagy rosszul gondolom? Ha igen, légyszi világosítsatok fel :/2022. jún. 3. 20:51
21/53 anonim válasza:
20-aska szerintem pont nemcsak cigányok öltöznek így. Erősits meg kérdező, de nem hinném , hogya kérdés cigányokról szólt.. Homokba dughatod a fejed , attól még ez a valóság.
22/53 anonim válasza:
Szerintem te vagy c vágány, mi a Rózsadombon lakunk és Szintike egy elit iskolába jár.
23/53 anonim válasza:
Ja és csak tudd c-k nem öltöznek ilyen ruhába, azok rokojába járnak ami földig ér.
24/53 anonim válasza:
Papucsba már láttam cigányt , de nem hiszem hogy a kérdés pont rájuk utalna ÉS nem vagyok az..
25/53 anonim válasza:
Kérdező, teljesen egyetértek veled, szerintem sem kellene ezt hagyni, borzalmas, hogy mindenük kivan. Én múltkor a játszótéren egy kb 8-9 éves kislányt láttam időhöz nem méltó olyan picsanadrágban, hogy szerencsétlen állandóan a farpofái közül húzogatta ki a nadrágot. Játszani se tudott normálisan, a hőmérséklet sem indokolta a róvidséget, és neki is kényelmetlen volt. Rossz volt nézni.
26/53 anonim válasza:
Szerintem ez nagy szerü szokás. Béla bá 70 é padofil
27/53 anonim válasza:
csaka társadalom démonizálja ezeket.. HA NINCS melle és nem is serdül még akkor mit takargasson? MAJd ha elkezd serdülni akkor .. Addig meg hadd ne főjön már meg.
28/53 anonim válasza:
Te 27-es egy troll férfi vagy, akinek tetszik az ilyesmi...
29/53 anonim válasza:
28-as nem tetszik, tojok rá.. De nem vagyok korlátolt.. És nem vagyok troll mert nem azt fújom amit a beszűkűlt gyakorisok zöme.. HA tetszik ha nem létező jelenség. ÉS ezen az oldalon kivül mégis megmaradt vagyis nem zavar másokat sem..
30/53 anonim válasza:
Kedves 4-es nem csodálkozom a válaszodon ha ilyen a színvonal nálatok-16 évea felsős?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!