Ezt a szülők hogy engedhetik meg?
Én csak 19 vagyok, de pont ezen akadtam ki én is a mai nap.
Az utca másik végében lévő lányra "jelzett a radar", aztán közelebb érve láttam, hogy alig lehet 12 éves, és az anyjával van.
Szomorú dolog ez.
Magadra, vagy a lányodra ismertél a kérdésben? :)
Szerintem is jól gondolod. Emlékszem hogy amikor ennyi idős voltam, egyáltalán nem járt egy csaj se ilyen lenge ruhákban osztályban vagy edzésre pl nyáron se. Harmadikban talán, anya jött be tanárhoz beszélni, osztálytársnőimmel dumált, panaszkodtak, hogy nem engedik a szüleik hogy sminkeljenek, meg körmöt fessenek meg ilyenek. Nagyon megmaradt a jelenet bennem valamiért. Ma meg már az a "normális" , hogy a 10 éves kisfiú, nőnek öltözve homokos bárban riszálja magát (desmond vagy ki a tököm, valami new yorki szerencsétlen kölyök, aki valószínűleg öngyilkos lesz 10 even belül)
Szóval nem veled van a baj, undorító eszméket terjesztenek a világban, és undorító dolgokat normalizálnak. Én 12 3 évesen nem voltam tisztában azzal, hogy mi az a homoszexualitás, vagy lezbizmus. A szexszel se voltam tisztában. Olyan 14 15 évesen voltam teljesen felvilágosult. Tavaly fotóztam valahol, és egy másik fotós mondta, hogy az ő lánya elsős, és egyik nap úgy állított haza, hogy azt kérdezgeti, hogy miért van két apukája a juliskának, és egy elsős gyerekkel erről kellett beszélgetnie. Mondta ő is, hogy ez borzalmas. És ez nem valami budapesti suliban, hanem vidéki kisvárosban. Szörnyű. Nyilván nem olyan rossz közel se, mint a 10 éves gyerek a homibárban, de már ez is kiveri szerintem a biztosítékot. Én 12 évesen még Bionicleöztem meg legoztam, és az osztálytársaim is. Jó ők ekkor már kezdték ezt abbahagyni és váltottak videójátékra, ami akkortájt kezdett talán elterjedni, de aztán követtem én is őket. Ettől függetlenül, fingunk nem volt ilyen dolgokról, és szerintem így a jó. Minek terhelni a fiatalokat ilyen dolgokkal? A homoszexuális propagandáról nem is beszélve. Nem tesz jót nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!