Ezt a szülők hogy engedhetik meg?
Ummm?
Nem hatodikos vagyok, de nem is hetedikes vagy nyolcadikos😂A sulink egyben általános és gimnázium..
Ott van a strand, ahol a szülők engedik meztelenül szaladgálni a gyerekeket. Én pl pont leszarom, de az egyik rokonom morog ilyenkor, hogy elég hülyék a szülők és amikor az ő lánya volt kicsi, sosem hagyta volna, hogy így legyen, vett neki szép fürdőruhát és abban volt. Mondjuk szerintem ebben igaza van.
Amúgy strandon kívül szerintem oda lehet figyelni arra, hogy a gyerek ne süljön meg, de fel legyen öltözve. Falun otthon megengedték, hogy póló nélkül legyek az udvaron ovis koromban vagy hogy bikiniben szaladgáljak ovisként, kisiskolásként, de ha elmentünk otthonról, akkor rám adtak valami egyberuhát, amiben nem sültem meg.
Kiskamaszként is bikiniben voltam az udvaron nyáron, de nem hagytam el kinn a valagam ruhában a házunkat, hanem normálisan felöltöztem.
3 ugye csak vicc? Nagyon szerethetnek a szülők az osztályban mondhatom... Meg mi az hogy magának vette? Ne értsetek félre, nem azt mondom nem választhat magának ruhát, ha neki a rózsaszín helyett a fehér tetszik, na de azért...
És 16 éves fiú egy 9 eveshez??? Mi a f..?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!