Miért gondolja a volt férjem, hogy ez így tök normális?
Figyelt kérdés
Van egy 13 éves közös gyerek, a felügyelet közös, de nálam van a fiunk. Hétvégén el szokott menni egy napra az apjához. Az apja pedig úgy gondolja, hogy neki azon kívül, hogy kényezteti, meg szórakoztatja, nincs más tennivalója. Év végi hajtás van, de nehogy azt gondoljam, hogy ő majd gyereknapon tanulni fog vele. Ők kikapcsolódnak. Én meg őrüljek meg, mert mindig én vagyok a szar fej, mert állandóan a tanulással nyúzom. Ő meg a jó fej, mert nála buli az élet. Nálam meg tanulás, házimunka.2022. máj. 27. 06:48
41/43 A kérdező kommentje:
#40 lehetne vele hétköznap is, nincs megtiltva. Tanulhatna is vele, de hát az nem kell. Meg hát hétköznap az új gyerekre, meg az új asszony megfűzésére kell az idő.
2022. jún. 1. 11:18
42/43 anonim válasza:
Ezt szerintem engedd el, apukának sajnos nem sok igénye van a fiára. Nekem is fájna, fiamnak is fájna, de ha ez van hát ez van.
Mindettől függetlenül a heti 1 együtt töltött napon nyilván nem tanul vele. Amúgy se lenne kedve vele bajlódni - ahogy ez a napokban be is bizonyosodott - nemhogy vasárnap. Sajnos a tanulás a tied. Ez van.
43/43 anonim válasza:
40-es se bírta felfogni ésszel, mi a helyzet, de hagyjuk is.
Bele kell törődni, hogy nem érdekli a fia iskolai teljesítménye, jövője. Egyedül kell fegyelmezned, hiába van elvileg egy apja is, aki annyit sem tesz, hogy legalább rászól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!