Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért gondolja a volt férjem,...

Miért gondolja a volt férjem, hogy ez így tök normális?

Figyelt kérdés
Van egy 13 éves közös gyerek, a felügyelet közös, de nálam van a fiunk. Hétvégén el szokott menni egy napra az apjához. Az apja pedig úgy gondolja, hogy neki azon kívül, hogy kényezteti, meg szórakoztatja, nincs más tennivalója. Év végi hajtás van, de nehogy azt gondoljam, hogy ő majd gyereknapon tanulni fog vele. Ők kikapcsolódnak. Én meg őrüljek meg, mert mindig én vagyok a szar fej, mert állandóan a tanulással nyúzom. Ő meg a jó fej, mert nála buli az élet. Nálam meg tanulás, házimunka.
2022. máj. 27. 06:48
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
#10 de kell hétvégén tanulni. G hétköznap azt tanuljuk, amit akkor vesznek. Most vizsga és év végi témazáró van. Pótolni kell az elmaradt dolgokat. Azért hétköznap mindenre nem jut idő. És igen, anyaként 7 napos a hét.
2022. máj. 27. 08:40
 12/43 anonim ***** válasza:
74%

És a gyereknek mikor van szabadidő?

13 évesen miért kell bébiszitterkedni felette?

Akármikor csinálhatsz programot, nem kell már éjszaka vigyázni rá

2022. máj. 27. 09:07
 13/43 anonim ***** válasza:
45%
Az en gyerekem masodikos. Hat het alatt vették az osszes szorzotablat,aprilis ota minden nap es minden hetvegen is tanulunk vele. Erre irt egy matek egyes temazarot. 3 napot adtak bepotolni es ujra dolgozat. Az osszes gyereknapi programnak annyi,mert szombat vasarnap most tanulas lesz 1-10 x szorzas osztas....Megertelek. Nekem sir a kislanyom,h fáradt es nincs pihenonapja de annyi a lecke ,hogy nem gyozzuk. Nyelvtani szabályok,vagy 10 eddig. Szoval megertelek. Igenis napi 20/30 perce legyen mar apukanak atnezni az anyagot.
2022. máj. 27. 09:10
 14/43 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, rosszul tetted, hogy feltetted ezt a kérdést, mert tök mindegy mit írsz, itt úgyis te leszel a rossz. Mindig van pár kérdés, ahol Miss meg Mrs Tökéletes (nek hazudottak) ki tudják okoskodni magukat 😄
2022. máj. 27. 09:14
 15/43 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem az nem bébiszitterkedés, hogy a gyerekem segítségre szorul, én meg segítek neki, illetve azt tartom szem előtt, hogy amiatt, hogy egy igazi lusta kamasz, ne ússzon el a jövője. És igenis tegye oda magát apu a szarban is, ne csak a jóban.
2022. máj. 27. 09:52
 16/43 anonim ***** válasza:
85%

13 évesen ezt már neki is tudnia kell.

7.-es vagy már akàr 8. -os gondolom..

Én magam 14 évesen koliba mentem.

Ha hazamentem a szüleimhez, akkor nem tanultam.

Megoldottam a hétköznapokon és vasárnap este.

Sokkal rosszabbul teljesít egy gyerek, ha nem pihenhet ( egy felnőtt is)

A szorzótáblás válaszadónak is kellene hagyni néhány óra gyereknapozást, a délelőtti tanulás után.

Egész nap úgy sem tud koncentrálni az a gyerek sem.

( én sem tudnék)

Kérdező, sajnos ez ilyen.. ha a férjednèl lenne a gyerek, akkor azt az 1 napodat te sem tanulásra szánnád, az is biztos.

Én sem!

A tanulási nehézség nem oldódik meg attól, hogy 7/7 tanultok.

Későbbre csak jobban megutálja.

Hangsúlyozom, hogy megértelek.

Borzasztó nehéz lehet egy olyan szülőpárral, aki ellenséges az emberrel.

Gondolom ez caak a jéghegy csúcsa.

Fiad mit gondol?

2022. máj. 27. 10:00
 17/43 A kérdező kommentje:

#16 a fiam hatodikos. Sosem szeretett tanulni, régen le is tagadta, hogy mi a lecke, most már legalább elmondja. 😁

Nem szeret az apjával tanulni.

Igazából engem ebben a helyzetben tényleg annyi zavar nagyon, hogy apu a jófej, apu barátnője is az, mert milyen finom sütit süt, meg szörpöt csinál, én meg nem. Mert azé a csajé sokkal jobb. Apu meg jobb fej, mert nála nincsenek szabályok, csak szórakozás.

2022. máj. 27. 10:09
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Amit pénteken adnak fel neki hétfőre, azt csinálja meg az apjával.

Így akkor nektek is marad egy napotok mikor nem kell tanulni.

2022. máj. 27. 10:51
 19/43 A kérdező kommentje:
Oké, de az apja nem hajlandó tanulni vele
2022. máj. 27. 10:56
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Ja hát az nagyszerű.

Akkor nem is érdekli kb hol tart a tanulásban vagy mit tud, mit nem.

2022. máj. 27. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!