Mit tegyek hogy ne mindig csak a szülésre gondoljak? Vagy ez normalis?
Sziasztok! Mit tegyek,hogy ne mindig csak a szülésre gondoljak? Lassan 37hetes kismama vagyok,de éjszakánként is minden órába felkelek,és a babára gondolok,illetve mindennap azt álmodom,hogy beindult a szülés.
Ez normalis dolog? Már aludni sem nagyon birok :D Valakinek valami tippje esetleg? Legalább páróra hosszát ellehet ezt felejteni? Vagy már igy lesz amig mrgnrm születik a babóca? Köszönöm előre is! :)
Én 36 hetes vagyok.
Ilyenkor már teljesen normális,hogy mindig eszébe jut az embernek. :)
Nekem pl azért, mert rettegek,az első szülésem nagyon hosszú és fájdalmas volt, most azon aggódok hogy nehogy ez is olyan legyen, nem tudom hogy bírnám ki.
Szia.
Bár én még csak 32hetes terhes vagyok,de hihetetlen hogy mennyiszer a szülés kavarog a fejemben.Mondhatni rettegek tőle.Félek,de nem is tudom megmondani hogy a fájdalomtól vagy az ismeretlentől.
Első baba,így nem is nagyon tudom mire számítsak,talán ezért van ez a korai félelmem.
Sajnos tartok tőle,hogy ez az érzés az idő előrehaladtával sokkal erősebb lesz.
Azzal biztatom mindig magam hogy bent nem maradhat a baba és végre a karjaimban tarthatom!
Sziasztok! Akkor legalább nem vagyok egymagam :D Én sem tudom igazábol,hogy a fájdalomtól,vagy az ismeretlentől félek inkább,de szerintem mindentől. :( Nekem is első baba. Félek mindentől,de annyira várommár,hogy a kezembe tartarthassam. :)
Napközben elfoglalom magam,ritkán jut eszembe,de egész északa azon gondolkodom mikor felkelek,hogy mi hogy fog történni.. :D szőrnyű egyébként.. :D Utánna meg azért nemalszunk,mert megszületett.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!