Kismamák, ki van még kiírva szülésre ebben az évben, vagy január első pár hetében? Hogy vagytok?
Szintén januát közepe a kiírt dátum. Remélem nem húzzuk addig.
Magas vérnyomásban szenvedek én is, és egyre magasabbakat mérek. Előre félek, hogy befektetnek csütörtökön.
Pláne, hogy második baba és kislányom felügyeletét nem tudom január 3-tól hogy fogom megoldani.
Köszönöm, hogy válaszoltatok! :)
Nekem első babám, kisfiú és január 2.-ra vagyok kiírva. Egy hete keményedik a pocakom rendszertelenül, apró de nem fájdalmas görcsölgetések is vannak, illetve már volt egy vaklárma 23-án, amikor annyira kemény volt a hasam, hogy le kellett ülnöm és ez háromszor ismétlődött, de zuhanytól mindig abba maradt. Pedig már izgatott vagyok és tűkön ülök, főleg így az ünnepek alatt. A pocak még nem szállt le, úgyhogy elvagyunk a jósló fájásokkal és várjuk, hogy idén vagy jövőre érkezik meg a kisbabánk. :)
Könnyű szülést kívánok nektek és gondtalan babavárást a hátralévő időre! :)))
Jan közepe lesz szerintem, mikor megérkezik a második fiam, habár jan 23ra vagyok kiírva, a terhességi hetem már a 37.hét most, ami eleve egy héttel több, a méretei alapján pedig 2 héttel nagyobb. Sokan már mondták is, főleg dokik meg védőnő, hogy örüljek, ha még 2 hetet kihúzom.
Ez most nehéz terhesség, már nyomja mindenem, feszülnek a csontjaim, fáj a derekam, már aludni is alig birok. Várom, hogy lássam, hogy kinn legyen, és fizikailag rendbe jöjjek.
Én még kismama vagyok, nem akar kibújni a drágám.
Ti hogy vagytok?
É vagyok 23-ra kiírva.
5ös vagyok.
22-én délelőtt megszületett a kisfiam, már itthon szokjuk egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!