Miért gondolják állandóan, hogy én nem vagyok képes normálisan nevelni a gyerekem?
Nem lehet valami sportra beiratni a gyereket? Akkor mozogna és nem neked kéne vele reggel 5-kor sétálgatni, mellesleg arra befizetek, hogy egy 12 évest hogy fog bárki is hajnal 5-kor kirángatni az ágyból, hogy sétálni menjen szerencsétlen, ahelyett, hogy aludna.
Az okoskodóknak pedig mondd meg, hogy menjenek ők vele sétálni. Semmi közük hozzá, hogy te mit csinálsz.
Nézd, ha a gyereked 12 évesen túlsúlyos arról igen is Te tehetsz. Te vagy az anyja, neked kell oda figyelni mit eszik. Az apjának detto, mikor nála van.
Ha a gyerekednek nincsenek barátai, nem tud beilleszkedni a közösségbe el kellene gondolkodni, hogy mi az ami miatt nem megy, esetleg elvinni pszichológushoz..
A helyzet, amit lefestettél nem éppen ideális, de most még visszafordítható. Viszont minél tovább halogatjátok annál nehezebb lesz mind lefogyni, mind barátokat találni. Nem mondom, hogy a te hibád, viszont te segíthetsz neki.
Amit írtak, hogy küldd el sportolni az jó ötlet, orvosolhatja mindkét problémát.
Én soha nem sajnálok egy gyerekes anyukát/apukát sem. A szüleim mindig azt mondogatták, hogy akkor vállaljunk gyereket, ha egyedül is fel tudjuk nevelni, mert bármi történhet (nem csak válás).
Ha az egész napod rohanás, akkor valami nem jó. Vagy a munkád vagy az időbeosztásod. A gyerekkori elhízás pedig komoly probléma, ahogy az is, ha a gyereknek nincsenek barátai.
Lehet, hogy mindenki rosszul adja elő, hogy mit csinálsz rosszul, de neked is el kellene gondolkozni ezeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!