Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért gondolja a volt férjem,...

Miért gondolja a volt férjem, hogy ez így tök normális?

Figyelt kérdés
Van egy 13 éves közös gyerek, a felügyelet közös, de nálam van a fiunk. Hétvégén el szokott menni egy napra az apjához. Az apja pedig úgy gondolja, hogy neki azon kívül, hogy kényezteti, meg szórakoztatja, nincs más tennivalója. Év végi hajtás van, de nehogy azt gondoljam, hogy ő majd gyereknapon tanulni fog vele. Ők kikapcsolódnak. Én meg őrüljek meg, mert mindig én vagyok a szar fej, mert állandóan a tanulással nyúzom. Ő meg a jó fej, mert nála buli az élet. Nálam meg tanulás, házimunka.
2022. máj. 27. 06:48
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
20%

Ha közös a felügyelet, miért nálad van úgy, hogy soha nem alszik ott?

Ugye fogalmad nincs, mit jelent a szülői felügyelet?

2022. máj. 27. 11:54
 22/43 anonim ***** válasza:
87%

Leírta a kérdező, miért van így!

"Arról meg nem tehetek, hogy nem sikerült olyan viszonyt kialakítania a saját gyerekével, hogy az ott töltsön egy egész hétvégét. Mondjuk az apja sem erőlteti."

2022. máj. 27. 12:25
 23/43 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy az apja ha látja, hogy a gyereket noszogatni kell meg kínlódsz vele, hogy tanuljon, és ebből nem veszi ki a részét, mert nem érdekli hogy teljesít az iskolában, az tényleg gáz.

Egy óra hossza a napból tőle nem lenne nagy áldozat, hogy képbe kerüljön mit is tud a fia meg mit nem, attól, hogy belenéz az ellenkezőjébe, még nem fogja tudni (már ha ezt megteszi egyáltalán).

Komolyan vicc, hogy itt egyesek szerint még te vagy a rossz, mikor te kínlódsz vele, holott lehet ha az apja erélyesebben ráparancsolna, nem lenne ennyire elkanászodva.

A volt férjednek nem nagyon van fogalma a gyereknevelésről, mert ő csak a móka-kacagást kapja belőle, neked meg marad a fekete leves meg a szürke hétköznapok.

Nehogy elhidd, hogy veled van a baj. Ha a volt férjed írta volna ki a kérdést a saját szemszögéből, akkor ő lett volna a rossz. Ne törődj velük.

2022. máj. 27. 12:35
 24/43 anonim ***** válasza:
72%
Jaj hagyjuk már ezt az anyaként 7 napos a munkahet dumát. Nem, nem 7 napos q munkaheted, 5 napot dolgozol a munkahelyeden, bakker. Otthon azt csinálsz, amit akarsz. A gyerek meg szintén azt, amit te akarsz. Igenis pihenjen a hétvégén, ne pedig tanuljon.
2022. máj. 27. 14:00
 25/43 A kérdező kommentje:
#24 nem tudom, hogy hány éves vagy, van e családod. De hidd el, egyedülálló anyaként 7 napos egy hét. Nincs kire támaszkodni. Minden munka az enyém. Bevásárlás, főzés, tanulás, takarítás, rendrakás. Persze, segít a fiam, rendben tartja a szobáját, csinál dolgokat itthon. De minden más az enyém. Most is pihenés gyanánt tanulás után elmosogatok, megy a mosógép. De ezt nem kell szerintem magyarázni.
2022. máj. 27. 15:04
 26/43 anonim ***** válasza:
58%
47 éves vagyok és szuketesetol 8 éves koráig neveltem egyedül, NULLA segítséggel a gyerekem, úgyhogy nekem épp hiába adod elo a mártírt. Egyetlen hazimunkaba se kell belehalni. Ha nem megy, akkor vagy nem csinálod, vagy fizetett segítséget veszel igénybe. A gyereknek kell a szabadidő
2022. máj. 27. 15:11
 27/43 anonim ***** válasza:
17%

Jézusom. Már megint egy szuperhős 🤣

Hát hiába, a hősök köztünk élnek 🤣🤣🤣🤣🤣

2022. máj. 27. 15:14
 28/43 anonim ***** válasza:
25%

27!

Nekem irtad? Nevetséges vagy. Minden felnőtt ember képes megoldani a háztartást és a gyereknevelest, csak akarnia kell. Koze nincs a szuperhősséghez.

2022. máj. 27. 15:22
 29/43 anonim ***** válasza:
89%

A kérdés nem arról szólt, hogy te milyen szuperhős vagy, más meg milyen szar.

Te vagy a nevetséges, mert nem a kérdésre válaszolsz, csak gyorsan kiragadtál egy részletet, amibe tudtál egy kicsit mellet döngetni, holott egyáltalán nem erről volt szó, hanem a férj hozzáállásáról.

Attól, mert te egyedül voltál, a kérdező gyerekének még van egy apja is, és joggal várja el, hogy kivegye a részét az egészből.

2022. máj. 27. 15:25
 30/43 anonim ***** válasza:
67%

29!

Csak halkan jegyzem meg, konkrétan a kérdező mártír vagyok, anya vagyok monologjara válaszoltam, de ne zavarjon.

A férj hozzaallasaval semmi baj nincs, ami a hetvegi lazulás illeti. Nem kell q gyereknek hétvégén tanulnia, nekinisnjat q pihenés. Ez volt és ez is a lényeg, csak anyukának kellett bedobnia a jaj, anya vagyok,m7/24ben dolgozok mesét

2022. máj. 27. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!