Ez szerintem túl féltés, szerintetek?
Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy fényes nappal elrabolnak az utcáról egy 13 éves lányt??? Szerintem a szüleid sem ettől félnek, mert ez nonszensz, csak nem képesek felfogni, hogy a pici lányuk már nem óvodás, és nem bíznak meg benne.
Igazad van, ez egyértelműen túlféltés és nagyon káros, de egyre divatosabb sajnos. Sokan hiszik, hogy a gondos nevelés jele, ha nagyon szoros felügyelet alatt van a gyerekük a nap 24 órájában. Hogy így hogyan lesz önálló felnőtt, az más kérdés, azon majd akkor lehet gondolkodni.
3. Válaszoló
Sajnos pedig komolyan gondolják, mert beszélgettem erről velük és mondták, hogy ez egy hülyeség és el fogják rabolni meg stb.
Mondjuk ez eléggé várható is volt.
Mi lehet, hogy a másik véglet vagyunk, de a negyedikes lányom, most, hogy jó idő van, minden este 8-ig lenn van suli után. Felnőtt nélkül, barátnőkkel. Csupa 10-12 éves kislány és kisfiú, állati jól eljátszanak, és én nagyon örülök neki, hogy normális gyerekkora van, ráadásul addig sem a szobában nyomkodja a telefont. A fiam az ő korában már biciklivel járt edzésre a kisvárosunk másik felére.
Igen, túlféltés, és nagyon nem egészséges. Hagyni kell a gyereket önállósodni, nem
lesz jó vége különben.
Ez eléggé beteges. Kell venni mobiltelefont és mindig sms ha hazaért. Nameg ugye nem mindegy hogy du3 kor vagy este 8 as program után jonnehaza. Csúcsidőben fényes nappal beteges ez.
Nekem inkább tűnik kontroll mániának amikor fél a szülő hogy kislányból tini aztán nő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!