Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az egyik barátnőm (13 éves)...

Az egyik barátnőm (13 éves) szerelmes a 25 éves tesitanárunkba? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már egy ideje tudom, próbáltam lebeszélni róla, de nem ment sehogysem és inkább hagytam. Az anyja tud róla, de nagy ívben letojja. Igazából ez nemis lenne annyira baj, mert a mai lányoknál előfordul, hogy bejönnek nekik az idősebb pasik, de ma közölte velem FB-n a barátnőm, hogy ma mindenképp le fog vele FEKÜDNI! Nagyon féltem a barátnőmet! Plussz a tesitanáromat is kedvelem(félre értés ne legyen, nem tetszik, csak nagyon jófej) és nem akarom, hogy emiatt kirúgják(valahogy biztos, hogy kiderül). Egyáltalán a barátnőm, hogy értette azt, hogy mindenképp lefekszik vele? Megkérdeztem tőle, de nem ír vissza! Abban 100% biztos vagyok, hogy még nincsenek együtt, úgyhogy csak az lehet, hogy bepróbálkozik nála. De, ha a tesitanárom van olyan hülye, hogy beleegyezik? :( Kérlek segítsetek!

2017. febr. 6. 04:28
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Amint látom nagyon korán van még és még nincs fent senki, pedig elég sűrgős lenne! :(
2017. febr. 6. 04:51
 2/32 anonim válasza:
88%
Mivel tanár, így remélhetőleg van annyi esze, hogy nem megy bele ilyesmibe, mert az egész karrierje befuccsol, ha kiderül. A barátnődnek meg ennyi idősen még nem kéne, hogy a szexen járjon az esze. Mindenképpen próbáld meg lebeszélni róla. Mondd neki, hogy ha tényleg szerelmes belé, akkor nem akar rosszat neki, márpedig ha ragaszkodik a tervéhez az neki is rossz, és a tanárnak is.
2017. febr. 6. 06:16
 3/32 anonim ***** válasza:
74%

Ha a tanárnak van elég esze,nem fog egy 13 éves kislánnyal lefeküdni,ami a karrierjébe is kerülhet.Ha lefekszik vele,akkor vállalja a következményeit is.

A másik pedig,tényleg gáz,hogy a barátnőd már most a szexen agyal,ezt nyugodtan mondd is meg neki.

2017. febr. 6. 06:50
 4/32 anonim ***** válasza:
98%

Semmi gáz, hogy azon agyal, mi is azon agyaltunk ennyi idősen, de a romantikus regények szintjén, gyakorlatba jó pár évvel később ültettük csak át.

A "szerelemmel" sincs semmi probléma, nekünk a fizika tanár volt az isten.

Ha a tesitanár értelmes, úgyse tudja "meghódítani" a barátnőd, legyen akármilyen dögös.

2017. febr. 6. 07:25
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is szerelmes voltam a tesitanáromba 13 évesen :D

A tanár nem fogja megfektetni, ne aggódj. Azért nem minden történik úgy l, ahogy egy kiskamasz elképzeli.

2017. febr. 6. 08:29
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Én meg az egyik osztálytársamba voltam szerelmes, de a suliban még szinte ránézni se mertem, nem hogy felszedni.

Ha jó fej a tesitanár, majd kedvesen leszereli. Rosszabb esetben majd jól beég előtte.

2017. febr. 6. 09:00
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Ah, 13 évesen tök normális dolog ez, minden kislány idősebb pasikhoz vonzódik, érthető is, ha megnézed a 13 éves fiúkat, nem túl férfiasak. A oasi meg nem fog vele lefeküdni, ez 100%. A testvérem is pedagógus, lány osztálya van, 16 évesek, most fog megnősülni, szó nincs róla, hogy összekavarna egy ilyen kislánnyal, soha többet nem dolgozhatna a szakmájában és neki 30 évesen egyébként is csak kislányok, gyerekek.
2017. febr. 6. 09:04
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy egy 25 éves férfit kicsit sem fog érdekelni egy 13 éves kislány. :)
2017. febr. 6. 11:41
 9/32 anonim ***** válasza:
75%

Jaj, 8, ne legyél olyan naiv.... Én tudok olyan tanárról, aki 32 évesen 14évesekkel dugott....

A csajt meg csak jól fel kéne képelni.. Sokat gondoltam a szexre kiskoromban és is, de eszem ágában sem volt valóságot csinálni belőle.

2017. febr. 6. 16:41
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd meglehetősen ostoba.
2017. febr. 6. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!