Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az egyik barátnőm (13 éves)...

Az egyik barátnőm (13 éves) szerelmes a 25 éves tesitanárunkba? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már egy ideje tudom, próbáltam lebeszélni róla, de nem ment sehogysem és inkább hagytam. Az anyja tud róla, de nagy ívben letojja. Igazából ez nemis lenne annyira baj, mert a mai lányoknál előfordul, hogy bejönnek nekik az idősebb pasik, de ma közölte velem FB-n a barátnőm, hogy ma mindenképp le fog vele FEKÜDNI! Nagyon féltem a barátnőmet! Plussz a tesitanáromat is kedvelem(félre értés ne legyen, nem tetszik, csak nagyon jófej) és nem akarom, hogy emiatt kirúgják(valahogy biztos, hogy kiderül). Egyáltalán a barátnőm, hogy értette azt, hogy mindenképp lefekszik vele? Megkérdeztem tőle, de nem ír vissza! Abban 100% biztos vagyok, hogy még nincsenek együtt, úgyhogy csak az lehet, hogy bepróbálkozik nála. De, ha a tesitanárom van olyan hülye, hogy beleegyezik? :( Kérlek segítsetek!

2017. febr. 6. 04:28
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
#19, le fogom írni.
2017. febr. 6. 21:28
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Tuti csak a szája volt nagy a barátnődnek, ne aggódj. A tanárnak is van esze. :)
2017. febr. 7. 11:05
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett?
2017. febr. 7. 16:37
 24/32 A kérdező kommentje:
Csak szerelmet vallott neki, semmi többet. A tesitanárom szépen elmagyarázta neki, hogy még nagyon fiatal hozzá és, hogy egy tanár-diák kapcsolatból komoly dolog is történhet. Persze a barátnőm ettől még nem adja fel. Mondta, hogy vár pár évet vele, aztán újra megpróbálja. Viszont szerintem addigra úgyis beleszeret egy másik fiúba. Csak nagyon remélem, hogy nem egy mégidősebbel.
2017. febr. 7. 17:39
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fog lefeküdni, hagyjuk már. A pasas sem hülye, hogy kockáztassa az állását, meg a börtönt.
2017. febr. 8. 11:41
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha azt nézzük legalább jóra fordultak a dolgok. Nem lesz belőle se megrontás se balhé.
2017. febr. 8. 12:40
 27/32 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ezzel a tanárom megmutatta, hogy hogyan kell kezelni egy ilyen helyzetet. Nem ment bele a dologba és nemis utálta meg ezért a barátnőmet. :)
2017. febr. 8. 15:37
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert felnőtt. Ezért írtam, hogy nem minden úgy történik ám, ahogy egy kamasz azt elképzeli.
2017. febr. 8. 15:59
 29/32 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem mindenki úgy kezeli a helyzetet, mint kéne. Egy felnőtt embernek tudnia kéne, hogy egy gyerek lelki sérült is lehet, csak sajna nem mindegyik tudja. Utálom azt, hogy a 22-30 éves fiúk, akik csak azért válaszolnak a 14 éves lányok kérdéseire itt GYK-n, mert hátsó szándékuk van!!!
2017. febr. 8. 17:01
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Na mi volt?
2017. febr. 8. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!