Az egyik barátnőm (13 éves) szerelmes a 25 éves tesitanárunkba? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már egy ideje tudom, próbáltam lebeszélni róla, de nem ment sehogysem és inkább hagytam. Az anyja tud róla, de nagy ívben letojja. Igazából ez nemis lenne annyira baj, mert a mai lányoknál előfordul, hogy bejönnek nekik az idősebb pasik, de ma közölte velem FB-n a barátnőm, hogy ma mindenképp le fog vele FEKÜDNI! Nagyon féltem a barátnőmet! Plussz a tesitanáromat is kedvelem(félre értés ne legyen, nem tetszik, csak nagyon jófej) és nem akarom, hogy emiatt kirúgják(valahogy biztos, hogy kiderül). Egyáltalán a barátnőm, hogy értette azt, hogy mindenképp lefekszik vele? Megkérdeztem tőle, de nem ír vissza! Abban 100% biztos vagyok, hogy még nincsenek együtt, úgyhogy csak az lehet, hogy bepróbálkozik nála. De, ha a tesitanárom van olyan hülye, hogy beleegyezik? :( Kérlek segítsetek!2017. febr. 6. 04:28
31/32 A kérdező kommentje:
Leírtam már, hogy mi volt. A 23 válasz az.
2017. febr. 8. 22:53
32/32 A kérdező kommentje:
24*
2017. febr. 8. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!