Szerelmes vagyok egy nalam 15 evvel idosebb ferfiba?!?!
Mar kb. fel eve ismerjuk egymast, nem beszelgettunk, csak o lajkolgatott facebookon. Buliban szoktunk talalkozni,nekem mar regota tetszett, olyan jo erzes volt mikor ram mosolygott, vagy odajott hozzam atolelt, es megkerdezte, hogy miujsag/hogy vagyok. Es ennyi, semmi mast nem is beszelgettunk.
Es az egyik hetvegi buliban talalkoztunk es hat kimentunk a szorakozohely ele beszelgetni, aztan smaroltunk, es szexeltunk is meg az este folyaman.
A gaz az egeszben, hogy neki felesege van.nem en vagyok az elso akivel megcsalja a csajt. Ugy erzem hogy teljesen megbolonditott, es hogy szerelmes vagyok bele. Mit csinaljak? Vagy mit csinalnatok ti a helyemben? 16/l
Bocsi az ekezetek miatt, de angol billentyuzetes a laptopom.
Elore is koszonom a valaszokat!!! :-)
Legalább védekeztetek? Mert így sem lenne büszke rád anyukád, de ha még gyerek is lesz belőle.
Az egyetlen épeszű megoldás ha megpróbálod elfelejteni. 31 éves...
Próbáld meg elfelejteni.
Szerintem csöppet beteg a helyzet, a "kapcsolatotok"annyiban kimerül, hogy nyom egy lájkot a képeidre meg hétvégente találkoztok. Emellett házas, felnőtt férfi létére kamaszokkal jár szórakozni és hobbiból gimiseket dug a neje helyett.
Felejtsd el, kerüld el, ne gondolj rá és keríts magadnak egy normális hímneműt, aki nem dupla annyi idős mint te, vagy legalább nem néz egy olcsó ribizlinek akivel csak arra jó, hogy legyen kivel az asszonyt csalja.
Nem akarlak én sem letörni, de az ilyen korú pasik pontosan tudják, mi kell a tini lányoknak, miket kell mondani, hogy meg tudják fektetni őket.
Sajnos biztos nem komoly a részéről a dolog, bármennyire is ezt érzékelteti. Nagy élmény 31 évesen szexelni egy 16 éves lánnyal és ezért igérnek fűt-fát.
A helyedben kicsit megpróbálnám félretenni az érzéseimet és nem keresni többet.
Elég gáz lenne, ha kiderülne a dolog és mondjuk elmenne hozzátok balhézni a felesége. Szegény nő.. milyen emberhez ment hozzá..
És arra is gondolj, hogy 100%, hogy van mellette még pár dugipartnere :(
Gondolkozz el szépen azon, hogy épp most feküdtél le egy 31 éves felnőtt faszival, aki amúgy családos ember. Gratulálok.
Azzal gondolom tisztában is vagy, hogy a faszi többet nem fog keresni. Ennyi voltál neki, egy dugás. Gondolkozz még egy kicsit ezen, aztán még 25-30 évesen is, hogy te már 16 évesen egy családos férjjel kúrtál.
Tiszta szívemből kívánom, hogyha te 30-35 leszel, akkor legyen egy férjed, akit tiszta szívedből szeretsz, és aki titokban csal a hátad mögött 16 éves kis repedt sarkú csitrikkel. Undorító vagy, idővel majd te is rájössz. Vagy szorult beléd egy minimális intelligencia, és már rá is jöttél.
Tiszta családi titkok amit írtál.
Egyébként hagyd ott,ne találkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!