Normális, hogy egy olyan férfiba vagyok szerelmes akit nem id ismerek?
Nagyon tetszik, bejön, "szerelmes vagyok" Szirmai Gergőbe.( Hollywood hírügynökség)
Nem telik el úgy nap, hogy ne nézném meg a videóit, vagy a képeit. Szinte mindíg csak rá gondolok. Azért nem értem miért tetszik annyira ,mert már nem vagyok 12 éves kis csitri, hogy ennyire "rajongjak" valakiért. 19L
Szerintem nem venne komolyan :/
Gondolom több lány is megkereste már ilyenel...
Csak nekem tényleg nagyon bejön!
5-ös vagyok.
Ne érezd magad emiatt rosszul, előfordul. Nagyon közvetlen a nezőivel, cuki, okos, nem egoista, ami jó, mert elég híres már ahhoz, hogy legyen miért nagyképűnek lennie. Persze, attól még nem kéne belezúgni, de előfordulhat, hogy pont olyan lelki állapotban vagy mostanában, hogy ez is elég.
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem tudom mi miatt tetszett meg, de lehet kicsit el kéne felejtenem, mivel ez úgyis reménytelen... Csak hát nem birom...
Gergő egy elég jó vlogger, jókat mond filmekről, de a vlogja kellően személyes kell legyen ahhoz, hogy a hibái is átjöjjenek.
Főleg a számítógépes csatornáját javaslom erre a célra. Próbáld meg a hibáit keresni, aztán rájössz, hogy ő is csak emberből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!