Már 2 éve szerelmes vagyok egy színésznőbe most 17 éves és egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből, ha nem nézek egy filmet amiben szerepel vagy képet róla teljesen magam alatt vagyok és üresnek érzem magam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ÖRÜLNÉK A NORMÁLIS VÁLASZOKNAK ÉS ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT.2014. ápr. 25. 21:58
1/18 anonim válasza:
Meg szabad kérdeznem, hogy kiről van szó?:)
Egyébként nincs mit tenni, próbálj meg olyan lányt találni, aki "valóságos", de ha ez jelenleg nem megvalósítható, akkor se aggódj, biztosan kinövöd:)
2/18 A kérdező kommentje:
Igen Chloe Grace Moretz-ról van szó csak az a baj hogy 2 éve csak ő jár a fejemben.
2014. ápr. 25. 22:17
4/18 A kérdező kommentje:
próbálkozok de nem sikerül tudom hogy halott ügy de nem megy
2014. ápr. 25. 22:23
5/18 anonim válasza:
ja ismerős..már-már fizikailag fáj, hogy nem találkozhatsz vele ugye? :D de ne feledd,hogy minél tovább ábrándozol valakiről annál valószínűbb, hogy nem olyan a való életben mint amilyennek te képzeled :) Hidd el majd lesz valaki aki elfeledteti veled :P ha mázlid van
6/18 A kérdező kommentje:
valami olyasmi,remélem :(
2014. ápr. 26. 10:30
7/18 anonim válasza:
őőőm.... Velem is ez a helyzet, csak persze más színésznővel. Ő kicsit idősebb, nem mintha ez számítana valamit XD Megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy kérdező?
16/f
8/18 A kérdező kommentje:
10 nap és 17 leszek
2014. ápr. 26. 11:36
9/18 anonim válasza:
Szerezd meg! Semmi sem lehetetlen, higgy magadban és az életed úgy alakul ahogy te akarod. De ha töketlenkedsz és gyáva vagy extrém lépéseket tenni akkor nem is igazán fontos neked. Tudd meg mikor lesz europaban vagy utazz ki hozza kapd el hatulrol egykis cloroformos rongy és máris a tied.
10/18 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló.
Kösz az eleje még jó is,de kloroformmal elkapni?Én szeretem őt nem elrabolni akarom. ;)
2014. máj. 1. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!