Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Már 2 éve szerelmes vagyok...

Már 2 éve szerelmes vagyok egy színésznőbe most 17 éves és egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből, ha nem nézek egy filmet amiben szerepel vagy képet róla teljesen magam alatt vagyok és üresnek érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
ÖRÜLNÉK A NORMÁLIS VÁLASZOKNAK ÉS ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT.

2014. ápr. 25. 21:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

7-es válaszoló vagyok....

Igazából tényleg megszerezhetnéd! Kezdj el zenei Covereket gyártani a youtubeon, vagy nem tudom, csak csináld amiben jó vagy, s légy híres! Ez már fél siker. Innentől már csak pár lépésnyire vagy a csajtól. A motiváció már megvan, így nem is lenne olyan nehéz.... A korotok is nagyjából passzol, minden ideális lenne.... Csak számíts rá, ha ez kiderülne mindenki megszállottnak nézne és lehet, hogy igazuk is lenne! Amúgy én hiszek az első látásra szerelembe....

Mint már írtam velem is ez a helyzet mint veled, én is ezt tenném.... Én még a zenéhez is értek, epizód szerepeltem már 2 amcsi sorozatban is(azt mondják jó voltam, s hívtak már filmbe is mellékszereplőnek), vannak külföldi filmes ismerőseim, a legtöbb lány szerint jóképű vagyok.

A baj csak az, hogy az én esetemben a legnagyobb akadály az a korkülönbség! Nálam jóval idősebb lányt szeretek....

Valamint a komolyabb hírnevet sem tudnám elviselni.

2014. máj. 2. 12:56
 12/18 A kérdező kommentje:
az a baj hogy annyira nem értek a zenéhez és még 1 nem tudom miben vagyok jó annyira hogy az híressé tegyen, kösz a választ biztató volt és keresem amiben jó vagyok.
2014. máj. 2. 16:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Cinálj mérsékelten értelmes youtube-videókat
2014. máj. 2. 17:45
 14/18 anonim válasza:
Bocsi, de nem tudok hasznos tanácsot adni... Csak sok szerencsét akarok kívánni!! :D
2014. máj. 5. 22:46
 15/18 anonim válasza:
én is oda vagyok sok mindenki ért de ők elérhetetlenek verd ki a fejedből és keres valakit akivel össze is jöhet a dolog a másikat meg hanyagold e is nézd ha nézed is bisztos hogy csak rosszabb én Michelle Wildet imádom kész katasztrófa folt mikor abba hagyta
2014. máj. 16. 16:23
 16/18 anonim válasza:

Én is szerelmes vagyok belé, mindig rá gondolok egy kicsit nehezebb az életem.

Ezért nem voltam még más nővel mert nem birok megválni tőle. Az arca, a szemei és a hangja olyan csodálatosan gyönyörűek számomra, hogy azt kívánom bár sohasem láttam volna meg őt, mert nem bírom elviselni, hogy nem lehetek vele.

2015. szept. 6. 15:25
 17/18 anonim válasza:
A magyar hasonmása már nem jó? :D. Sokan mondják hogy hasonlítok rá.
2016. máj. 24. 18:52
 18/18 anonim válasza:
Szia, hogy sikerult tovabblepned ezen? Jelenleg ugyanez van velem (Millie Bobby Brown felé)
2022. febr. 25. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!