Ismertek ami nem démonokról, vámpírokról és szerelmes tinikről szól és jó a története?
Hát figyelj... Ha Sorozat kell akkor itt van néhány amik kiemelkedően jók, vagy legalábbis Nekem tetszettek (És a feltételeidnek megfelelők):
-A Kertvárosi Gettó
-Attack on Titan - Mindenképp nézd meg
-Steins; Gate - Az első 10 rész unalmas DE EZT NÉZD MEG MINDENEK ELŐTT!
-Death Note - . . .
Ha Pedig Anime Filmet akarsz akkor itt vannak... A Legtöbbjét Animeaddicts-on lehet megnézni amihez ugyan regelni kell, de ott legalább minőséget tudsz nézni.:
-Laputa, az égi palota - :3
-Vándorló Palota - Van benne egy kis Romantika (Asszem), de régen láttam, mindenesetre Miyazaki Hayao készítmény, ezért NÉZD MEG :V
-Az Idő Fölött Járó Lány - Az Én személyes kedvenc Filmem és Ebben Szintén van Romantika, de nem olyan vészesen.
-Totoro A varázserdő titka - Kellemes^^
-A Földtenger Varázslója - Ez is Brutál jó:D
-Kiki A boszorkányfutár - Elfárattam a komment írásba
From Up on Poppy Hill - asd
-Sword of the Stranger
-Colorful - Már nem emlékszem, hogy mirpl szól o.o
-Vexille - No Demon, No Vampire, No Mofos...Your Anime I think... Igen tudok angolul is néha
-Children who Chase Lost Voices from Deep Below - asd
-The Wolf Children Ame and Yuki - Az Eleje ugyan Romantics, DEEEEEEE MINDENKÉPPEN NÉZD MEG!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!