A lányom elmondta hogy barátja van , de én ezt nagyon korainak tartom és nagyon féltem. Veszekedni nem akarok de mégis az lesz belőle. Ti mit tennètek?
Szerintem 16 éves kortól normális, és kicsit kiakadtam bár ezt nem mutattam ki. A lányom 14 éves, a fiu 17
Egy gimibe járnak, a lányom szeptemberbe lett 9.-es. Sajnos nem mondta el hamarabb így nem tudom meddig jutottak
Ti engednétek ezt? Tanácstalan vagyok és féltem a lányomat
Jaj, 1-es hagyjuk már ezt a hülyeséget.
Nálunk is elég világosan le volt fektetve, hogy 14 évesen nincs pasizás, hát elhiheted, nem is mertem volna semmi komolyan csinálni, nemhogy otthon elmondani.
Ez nyilván nem azt jelenti, hogy totál kontroll alatt kell tartani a gyereket, de azért ne essünk már át a ló túloldalára sem. Én pont azért nem cigiztem meg ittam 14 évesen, mint az osztályom 80%-a, mert tudtam, ha kiderülne, szankciók lennének otthon.
Egy szülőnek a következetes nevelés is a feladata
Sajat tapasztalatot tudok meselni, illetve amit a baratnoimnel lattam. 33 vagyok, 12 eves koromban volt eloszor “baratom”, ez csokot+kezenfogva jarkalast jelentetett. Az osztalyunkban 13-14 eves koromban mar tobb lanynak is volt ennel komolyabban baratja. Egyik legjobb baratnomnek mar gimi elso ota volt egy sok evig tarto, aminel egymasnal is aludtak.
A vedekezessel kapcsolatban gondolom, felkeszitetted, nem? Miert lenne ebbol automatikusan veszekedes?
Igen de úgy gondolom a mai világban megteszik az iskolában a felvilágosítást de ha meg is tettem volna , nem most.
Azthittem vár még vele de úgy latszik nem.
Veszekedésre azert gondoltam mert nagyon makacs személyiség ahogy én is
Köszönöm, megpróbálok beszélni vele ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!