Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire számít a nagy mell...

Mennyire számít a nagy mell fiúknál tini korban? Legfőkébb fiúk válaszát várom. Vagy lányok élményeit tapasztalatait tippeit XD

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 14:55
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
43%

Szerintem számít !

Az emberek kezdetüktől fogva keresik mindenben az esztétikumot, és ez a mellek esetében sincs máshogy:)

Viszont szerencsére vannak rá természetes módok a nagyonnítására:

1)például ha úszni jársz, az tágítja a tüdődet, egyenesíti a gerincoszlopot és javítja a tartást ->mindez azt segíti elő, hogy a melleid nőjenek tőle.

Ezt saját tapasztalat alapján mondom, mert nekemis volt ilyen problémám, egy könyvben olvastam ezt az úszást, és kibróbáltam (het 2alkalom) az eredmény még a vágyaimat is túlszárnyalta; ) tehát van a környéken uszoda ?:D

2)sokan azt gondolják, hogy ha sportolnak, akkor a mellükben lévő zsír elég és kisebbek lesznek a mellek. pedig nem így van! A mell nem rendesen fejlődésének egyik oka a kevés sport és mellizomgyakorlat. A vérkeringését sporttal, vagy hideg-meleg vizes zuhanyrózsa-masszírozással (rendszeresen) segítheted elő, ami garantáltan növeli őket.

3)Ha masszírozzák őket! Ez a harmadik módszer a prioritási sorrendben, de ez is nagyon hasznos. Azt figyeltem meg hogy azok a lányok akik nem szüzek már, vagy van barátjuk (ezt 13évesen figyeltem meg, azóta persze mindenkinek megnőtt a melle, csak idő kérdése volt. így a tied is meg fog, de ha gyorsítod a folyamatot, jobban kiélvezheted a lehetőségeit;) Szóval: ) azoknak nagyobb a mellük is. Miért ? Mert folyton fogdosság vagy masszírozzák a melleiket. Ezt megteheted otthon de rendszeresen:)

4)Nem prioritás szerinti 4-ik, de a tudat erejét használni sem semmi ! Sőt ! Ez a négy együttes erővel olyan melleket fog eredményezni, amelyek teltek,feszesek, és minden fiú nemet változtatna értük !! Az utolsó pontunk lányege az agykontrollban rejlik. Ajánlon figyelmedbe Jose Silva: Agykontroll c- könyvét, interneten is meg tudod rendelni, párezer forint, nem túl vastag de annál tartalmasabb !;)

Remélem segítségedre voltam.

Most viszont én is kérdeznék a témával kapcsolatban !

Nekem attól szokott szétmenni az agyam, ha az egyik mellem, egy picit, alig észrevehetően nagyobb a másiknál. ilyenkor jobb mellizmost erőszítsek, vagy mitcsináljak ?:$

Aki tud még módszereket mellnagyobbításra illetve feszesítésre, hallgatom, mert minél többet szeretnék ismerni !;))

És: szerintetek mennyire függ a mellméret a génektől ? Írjatok minél többen ! ;D

2010. nov. 21. 19:35
 32/35 anonim ***** válasza:

Nálunk a családban mindenki kismellű, de nekem már akkorák, mint anyukámnak:P

13/L

2010. dec. 3. 21:43
 33/35 A kérdező kommentje:
köszikösziköszii :D már nőtt csomót xDD és az egyik kétszer akkora mint a másik :S
2011. jan. 28. 18:59
 34/35 anonim válasza:
nekem mind1 hogy milyen csak látszodjon hogy az egy mell, nekem úgy a közepesebb méret jön be inkább
2012. jan. 1. 14:23
 35/35 Webiliumestiliu válasza:
figyelj 17 éves vagyok és hiába a szöveg, ha egy lány szép divaos meg minden akkor nem számit a mell mérete de ha annyira nem szép akkor kicsit számit, nem minden esetben de gyakorlatilag igy van :D
2012. ápr. 15. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!