Mennyire számít a nagy mell fiúknál tini korban? Legfőkébb fiúk válaszát várom. Vagy lányok élményeit tapasztalatait tippeit XD
Szerintem számít !
Az emberek kezdetüktől fogva keresik mindenben az esztétikumot, és ez a mellek esetében sincs máshogy:)
Viszont szerencsére vannak rá természetes módok a nagyonnítására:
1)például ha úszni jársz, az tágítja a tüdődet, egyenesíti a gerincoszlopot és javítja a tartást ->mindez azt segíti elő, hogy a melleid nőjenek tőle.
Ezt saját tapasztalat alapján mondom, mert nekemis volt ilyen problémám, egy könyvben olvastam ezt az úszást, és kibróbáltam (het 2alkalom) az eredmény még a vágyaimat is túlszárnyalta; ) tehát van a környéken uszoda ?:D
2)sokan azt gondolják, hogy ha sportolnak, akkor a mellükben lévő zsír elég és kisebbek lesznek a mellek. pedig nem így van! A mell nem rendesen fejlődésének egyik oka a kevés sport és mellizomgyakorlat. A vérkeringését sporttal, vagy hideg-meleg vizes zuhanyrózsa-masszírozással (rendszeresen) segítheted elő, ami garantáltan növeli őket.
3)Ha masszírozzák őket! Ez a harmadik módszer a prioritási sorrendben, de ez is nagyon hasznos. Azt figyeltem meg hogy azok a lányok akik nem szüzek már, vagy van barátjuk (ezt 13évesen figyeltem meg, azóta persze mindenkinek megnőtt a melle, csak idő kérdése volt. így a tied is meg fog, de ha gyorsítod a folyamatot, jobban kiélvezheted a lehetőségeit;) Szóval: ) azoknak nagyobb a mellük is. Miért ? Mert folyton fogdosság vagy masszírozzák a melleiket. Ezt megteheted otthon de rendszeresen:)
4)Nem prioritás szerinti 4-ik, de a tudat erejét használni sem semmi ! Sőt ! Ez a négy együttes erővel olyan melleket fog eredményezni, amelyek teltek,feszesek, és minden fiú nemet változtatna értük !! Az utolsó pontunk lányege az agykontrollban rejlik. Ajánlon figyelmedbe Jose Silva: Agykontroll c- könyvét, interneten is meg tudod rendelni, párezer forint, nem túl vastag de annál tartalmasabb !;)
Remélem segítségedre voltam.
Most viszont én is kérdeznék a témával kapcsolatban !
Nekem attól szokott szétmenni az agyam, ha az egyik mellem, egy picit, alig észrevehetően nagyobb a másiknál. ilyenkor jobb mellizmost erőszítsek, vagy mitcsináljak ?:$
Aki tud még módszereket mellnagyobbításra illetve feszesítésre, hallgatom, mert minél többet szeretnék ismerni !;))
És: szerintetek mennyire függ a mellméret a génektől ? Írjatok minél többen ! ;D
Nálunk a családban mindenki kismellű, de nekem már akkorák, mint anyukámnak:P
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!