Én fiú vagyok, bár nem tini, de tinikorban sem számított a mellméret, mert nem azon múlik egy lány szépsége!
2010. szept. 10. 14:57
2/35 A kérdező kommentje:
Bocsi azt kifeéejtettem..Hogy Úgy nézzétek hogy a lánynak szééép arca van, jó az öltözködése.. jó haja van igányes ad magára, csak éppen kicsi a melle.. nálatok ez mennyire számítana?
2010. szept. 10. 15:03
3/35 anonim válasza:
36/N vagyok.
Nekem kinszenvedes volt a hirtelen megnott mellem 15 evesen. A kocsanyon logo fiu es feriszemek es a goreny megjegyzeseik - idovel persze rajottem ez csak azert volt valoszinu mert vagytak ra (persze nem mindenki ahogy az elottem iro is irta a szepseg nem a mellmereten mulik) de maskent nem tudtak kiadni magukbol csak bunkomodon.
Szoval a mellmeret igazabol nem szamit. Az egy kulso adottsag. Ha valakinek igazan tetszel es szeret mindenkeppen szeretni fog.
Mellesleg...en egy ido utan szoba sem alltam olyan pasival aki nem tudta levenni a szemet a dekoltazsomrol. Ha kellett valami kitettem a szepseget es elertem amit akartam - mert sajnos a ferfiak nagy resze nem az agyaval gondolkodik, hanem a lehetseges lehetoseggel.
A ferjem soha fel sem hozta a dolgot mikor megismerkedtunk. Elottem egy kismellu menyasszonya volt - eleg okos faszi, hogy nem ajtostol rontott a hazba!
2010. szept. 10. 15:05
4/35 anonim válasza:
Első vagyok. A mellméret akkor sem számít. Az arc a legfontosabb nekem!!!
2010. szept. 10. 15:07
5/35 anonim válasza:
megnézik a fiúk mindig a szép nagy melleket, de nem gond, ha egy lánynak kicsi van, szerintem nincs ebből soha probléma, azt is szeretik.
2010. szept. 10. 15:08
6/35 anonim válasza:
Húh, hát én lány vagyok 13,5 éves a mellméretem: 85/B, már kb. 11 éves korom óta nőtt. Én nagyon szégyeltem mivel még akkor senkinek nem nőtt. Sokszor beszóltak, meg piszkáltak miatta. Mára kibékültem vele, hisz ez természetes. Van akinek műtettnie kell magát mert nem érzi jól magát a "kis mellével". Pedig higgyék el, nem mindig előny a nagy. Bár a fiúk nem értik meg, h a lányoknak ez rossz, éshogy ettől nem lesznek menőbbek (h beszólnak). Egyet-egyet birnak a lányok is nevetni, de a folytonos sértegetés, egy kicsit idegesítő.
2010. szept. 10. 15:09
7/35 anonim válasza:
Azt hittem,hogy egy hormonzavaros nagymellű fiú kérdez valamit.:D
2010. szept. 10. 15:09
8/35 anonim válasza:
Nekem pont az tetszik, ha kis melle van :) Ha még szép az arca, haja, és belsőre is jó, akkor tökéletes :$
2010. szept. 10. 15:14
9/35 anonim válasza:
*Különben pedig nem a mellével szeretnék beszélgetni ;)
2010. szept. 10. 15:15
10/35 anonim válasza:
Nem számít egyáltalán. Az első barátnőmnek is alig volt melle, nem is azért szerettük egymást :) Nekem tök mind1, ha jófej és normális lány akkor lehet bármilyen. 15/f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!