Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire számít a nagy mell...

Mennyire számít a nagy mell fiúknál tini korban? Legfőkébb fiúk válaszát várom. Vagy lányok élményeit tapasztalatait tippeit XD

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 14:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Masodik vagyok: ne aggodj! Ha valaki azert nem vonzodik hozzad mert a melled nem az altala megszabott sablon, akkor nem is erdemli meg, hogy az idod pazarold ra!

A sajat harmoniad fontos es hidd el, normalis pasit valoban nem erdekli, mekkora a cicid. Normalis pasit az erdekli, milyen partner vagy.

2010. szept. 10. 16:41
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
hiába vagy 15 nemfog neked 20x "nőni" pár év alatt :)
2010. szept. 10. 16:49
 23/35 anonim ***** válasza:

nekem is pont az van. hogy nagyobak az átlagnál. átlagos vékony lány vaaagyok szóval nem azért nagy mert vmi nagy méretű hízott vki lennék. Ilyenek a gének. anyámnak is nagyvolt, nagyanyámnak is.

viszont én szégyellem, nemtom mért de zavar hogyha nyáron pólóba kel lenni és mondjuk kicsit passzosabb póló van rajtam akkor eléggé kidűl elől :s

am 14/l

2010. szept. 10. 20:39
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem édesmindegy a mellméret. Én csak az arcot nézem, hogy karcsú-e és a belsőt (bár még csak 1 barátnőm volt), nekem ennyi számít a többi nem.

15/f

2010. szept. 10. 22:01
 25/35 anonim ***** válasza:
73%

Ilyenkor a fiúk tök zavarodottak még. Nálunk csúfoltak egy lányt, mert nagy volt a melle. Aztán amikor a hangadó megbukott, akkor az új hangadó fiúnak tetszett, és mindenkinek tetszeni kezdett.

De a legtöbb azt gondolja, majd kinől neki.

2010. szept. 10. 23:06
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Én akkoriban nagy mellekre vágytam, de ennek ellenére akikbe szerelmes voltam mind kismellűek voltak:)

Most már nem vágyom jobban nagyra, kicsit, nagyot is megbámulom, tetszik mindkettő:)

21F

2010. szept. 11. 11:52
 27/35 anonim ***** válasza:
én még csak 14 vagyok de már most nagyobb a mellem az osztlytársaiménál :S és én utálom mer mindenki avval baszogat főlega fiuk meg mindig azt nézik és én nem szeretek soha nem is szerettem feltűnősködni de tavaly nyáron nagyon megnőtt sajna és minden fiu avval piszkál
2010. szept. 11. 20:48
 28/35 anonim ***** válasza:
Számít az is, de nem csak az.
2010. szept. 17. 21:54
 29/35 anonim ***** válasza:
hát az én osztályomnak számít. pl.: kedvelnek az osztálytársaim szeretnek járunk el együtt dumálni velük meg találkozgatni szóval semmi olyan nincs hogy ki vagyok közösítve de egyszer egyszer elsütik hogy nekem milyen kicsi mellem van és lehet hogy nbem sértésnek mondják de nagyon rosszul tud esni ezt múlt év nyár végén kezdték el mondogatni.. aztán nyáron én nagyon sokat nyaraltam szóval egyik osztálytársammal se találkoztam. és úgy döntöttem hogy szivacsos melltartót fogok hordani... hát igen lehet hogy ezért most kis p.icsának fogtok tartni de ezvan. aztán évnyitó után elmentünk dumálni ahogy szoktunk és mondták is hogy de jó csaj lettél meg minden.. szal ezek szerint vannak akiknek számít. :D am 14/L és pécsi vagyok.
2010. szept. 19. 16:19
 30/35 anonim ***** válasza:

Szerintem a lányok ezt megértik.(legalábbis Én , megérteeem (: :$ ).sztem attól egy fiú nem kevésbé vonzóbb , hogyha "meg van duzzadva" a "melle"..tök természetes dolog , majd elmúlik...;)

13/L voltaam (:

2010. okt. 20. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!