Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen a lányom?

Miért ilyen a lányom?

Figyelt kérdés

Sziasztok,van egy 11 éves lányom aki az utóbbi időben nagyon megváltozott,ez megy már kb egy éve,nagyon antiszociális lett, nem akar senkivel beszélgetni,egésznap telefonozik,minden apróságért nagyon ideges lesz,elhanyagolja a tanulást de annyira hogy bukásra áll 2 tantárgyból,a korához képest agyilag/testileg is nagyon fejlett,én és az édesanyja megpróbálunk mindent megadni,de semmi nem változik,velünk is megromlott a kapcsolata, mindig éjjelekig fent marad és 2-3-4 kor fekszik le aludni,addig is telefonozik/tévézik.

Szerintetek miért csinálhatja ezt?

Próbáltam beszélni vele de nem érdekli.

2021. dec. 12. 16:12
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, beismerem elég későn kezdtem ezzel komolyabban foglalkozni,de már kiskorában óta próbálom magyarázni neki hogy bárki ismeretlen ír rá nem írjon vissza akár milyen kedvesnek tűnik,belenézni a telefonjába nem tudok mert face id,de mindenképpen elviszem holnap sétálni és beszélgetek vele,remélem elmondja ha bármi probléma van
2021. dec. 12. 17:22
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Lepontoztátok a 18-as válaszolót, pedig sok igazság van abban, amit ír...

EGy ötödikes gyereket így simán elengedni két rugóval...??? HAdd menjen..???

Valami nem stimmel itt a történetben...

2021. dec. 12. 17:29
 23/36 A kérdező kommentje:
Csak akkor engedem el pénzel ha elmondja hogy mit akar venni,legtöbbször ha kaját vagy ilyesmit vesz akkor azt meg lefotózza és elküldi nekem messengeren,ezért engedem el pénzel
2021. dec. 12. 17:36
 24/36 anonim ***** válasza:
83%

23: és lefotózza azt is, hgoy kivel lófrál...? Vagy csak kamuból...??

Fogalmad nincs, hogy mire költi a pénzt... Ma még lehet, hogy hamburgerre, de holnapután......

Elég fura nevelési elveid vannak, meg kell hagyni...

ötödikes gyerek szabadon lófrálhat a városban...?

2021. dec. 12. 17:43
 25/36 A kérdező kommentje:
Igen legtöbbször tudom kivel van, de van hogy egyedül megy el,egy fülhallgatóval,abba az étterembe ahova a fiú barátjával szoktak menni
2021. dec. 12. 17:48
 26/36 anonim válasza:
100%

Étterembe? Fiú barátjával??

11 éves, könyörgöm, ez nem normális dolog!

2021. dec. 12. 17:50
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez a sztori kezd egyre furább lenni. De az is, hogy a kérdés alatti kifejtést sokkal inkább írta egy felnőtt, mint amiket a válaszokra írt, azokat mintha gyermek írta.
2021. dec. 12. 17:54
 28/36 A kérdező kommentje:
De csak barátok, nem szerelem
2021. dec. 12. 17:54
 29/36 anonim ***** válasza:
31%
Mit néz a telefonon/tv-ben, csak nem a anime sorozatokat????
2021. dec. 12. 17:58
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "mindent megadunk neki" - úgy látszik csak anyagiakban értendő ebben a családban...

Pedig ennek a gyereknek nevelésre, beszélgetésre lenne szüksége!

2021. dec. 12. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!