Miért háborodott fel ezen a lányom ?
Figyelt kérdés
Albérletben lakott,nem rég költözött haza. Van külön szennyese,külön mos. Egyszer említette ,hogy azt majd ő rendezi. Szabin voltam a héten és teljesen kiborult mikor megtudta ,hogy kimostam a cuccait. Volt bent pár ruhája,tangabugyija. Mikor megtudta ,hogy kimostam őket majdnem elsapadt. Van valami pasija azt tudom. De ebbe most mi volt akkora trauma ? Annyit mondott rá,hogy ez intim terület.2021. okt. 22. 21:13
1/20 anonim válasza:
Ha azt mondta majd ő csinálja, akkor majd ő csinálja.
Az a baja, hogy felnőtt nő, akinek a fehérneműit durkáltad.
3/20 anonim válasza:
Én sem örülnék, ha az anyám mosná az én bugyijaimat. Akkor sem, ha éppen nincs pasim.
4/20 anonim válasza:
Hogy lehet majdnem elsápadni?
Amúgy ha őt zavarja, akkor tényleg ne mosd ki. Engem is zavarna, ha más fogdosná a féknyomos bugyogómat. Anyám se fogdossa!
5/20 anonim válasza:
Szerintem ez a tangabugyis perverz remakelt kérdése.
6/20 anonim válasza:
Saját szennyesem magam szeretem mosni! Van ennek szerintem egy rituális levezetés szerűsége...
7/20 anonim válasza:
Felnőtt nő. Ki tudja mit csinál a pasival és milyen nyomokat hagy a bugyiján. De az is lehet, hogy árulja a használt bugyikat
8/20 anonim válasza:
Moshatnád a párm alsógatyáit, ha ennyire nem bírsz magaddal.😄
9/20 anonim válasza:
Ennyi beteg embert istenem. Mit fèltetek a szennyeseteken annyira? Normális helyeken nincs külön mosás hanem ha összejön egy mosásnyi akkor megy a gèpbe. Aki hamarabb rájon hogy kikène mosni. Èn fèrfi lètemre kimosom resóim bugyiját, sőt mit szóltok hozzá, mèg anyámèt is. Ha egy színárnyalat megy minden a gèpbe. Gatya, zokni, bugyi, ruha minden. Igaza van a kèrdezőnek hogy kimosta. Minek büdösödjön ha volt egy mosatnyi?... Aki fèlti az tènyleg forduljon orvoshoz mert ez semilyen körülmènyek közt nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!