Jogosan háborodott fel és esett nekem vagy jól érzem, hogy ez nem volt fair?
Mikor bejöttem a szobámba magamra csuktam az ajtót. Anyukám a szomszéd szobában volt és nem akartam zavarni, mert én filmet nézek, ő meg korán fekvő és már aludni készült. Szóval nem akartam, hogy áthallatsszon, ezért a baromi nagy meleg ellenére magamra csuktam az ajtót. Erre jött egy óra múlva, kinyitotta az ajtót, mondván hogy minek csuktam be nem igaz hogy nem sülök meg. egyébként állandóan ezt csinálja, utálom hogy nulla magánéletem sincs. Meg van lőve ezzel hogy minek kell becsukni az ajtót. Na szóval 10 perccel ezelőtt átjött fújtatva, hogy hajnal fél kettő van, nem igaz hogy nem lehet egy kicsit tekintettel lenni a másikra aki holnap dolgozni megy, le lehet mostmár feküdni, tv kikapcs. Esküszöm nem értem. Én direkt becsuktam az ajtót, ő volt az aki kinyitotta, aztán neki áll feljebb??? Most visszament aludni és dúl fúl magába, még mindig morog, hallom. Miért ilyen? És miért nem tudja felfogni, hogy én nem vagyok álmos és több értelmét látom ilyenkor megnézni egy filmet, minthogy lefeküdjek és 3 órát forogjak az ágyban mire nagy nehezen elalszok.
19/L
Drága hölgyem, hasonló problémában szenvedek viszont én belátom őket. Talán nem délben kellene felkelni, és hajnal 3kor lefeküdni aztán csodálkozik hogy nem bír elaludni 10kor ha hajnalban fekszik le.
15/F :)
Kedves 15 éves agyontapasztalt Uram nagyon okosat szólt, kár hogy reggel 6-kor keltem, reggel 8-tól este fél 5-ig dolgoztam és emellett sem vagyok álmos, sőt holnap is 8-ra megyek melózni, de azért kösz.
Amúgy nem az volt a lényeg, hogy hány óra van, hanem, hogy én becsuktam az ajtót tapintatosságból, hogy tudjon aludni, ő nyitotta ki és mégis én vagyok a rossz. Ezt nem értem.
legközelebb, amikor rád nyitja az ajtót közöld, hogy épp maszturbálsz, úgyhogy csukja vissza...garantáltan nem nyitja rád többet...
a filmnézéshez meg csukd be legközelebb az ajtót, ha kinyitja mondd meg neki, hogy filmeznél, nem akarod zavarni
Drága előttem szóló...
Talán ha elolvasod és értelmezed is a fentebb kifejtetteket, rájössz, h a probléma nem abban rejlik, h a kérdező nem tud aludni, hanem h anyukának úgymond a sz@r is ízetlen. Ha csukva az ajtó az a baj, ha nincs, akkor meg az a baj. Mint a nyuszika, és a kalap.
Kérdező! Messzemenőkig egyetértek veled, semmi rosszat nem csináltál.
Anyuka pedig nem azért nem alszik, mert hangos a TV, hanem mert éjnek évadján pattog mint a nikkelbolha, és ki-be csukogatja az ajtókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!