Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan háborodott fel? "Szakítottam a barátnőmmel".
Azért van "" jelben, mert igazából még nem is volt teljesen a barátnőm (2 randi) és nem is volt igazából szakítás.
Az első randin 25 percet késett.
A másodikon 40-et, és akkor mondtam neki, hogy ez nekem elég szarul esik, hogy ennyibe se néz, hogy egy sms-t se ír, hogy késik, vagy ilyesmi.
A 3 tali délután 2-kor lett volna. 14:01 -ig vártam, majd eljöttem. Fél 3-kor felhívott, hogy hol vagyok. Elhajtottam, mint a legyet.
Eléggé kiborult, és még ő háborodott fel. Nem értem... mire számított?
Azért a második randin 40 percet késett, a kérdező mondta neki SZEMÉLYESEN, hogy ez neki szarul esik. Ennek ellenére a csaj nem változtatott, következő randin megint nem volt pontos. És mikor hívta? Fél 3-kor megint... 30 PERC!!!
Szerintem marhára nincs itt mit szidni a kérdezőt! Jogos volt az egész, a csaj meg jobb ha tanul a dologból...
Bár én lány vagyok, de a te helyedben azt csináltam volna, hogyha igazán tetszik, akkor a 3. randiról én kések el egy 50 percet... Ha így sem kap észbe, akkor kár a gőzésrt.
Igaz, tény és való, hogy vannak ilyen lányok akik szétszórtak, és mindig elkésnek, nemcsak randiról, de baráti találkozóról, és mindenhonnan. Tudom, mert én is ilyen vagyok. De én olyankor mindig felhívom a barátom,vagy az illetőt akivel találkozok, hogy bocsi de késni fogok.
Szerintem itt nem az időről van szó, hanem a tiszteletről. Nem akarok nagy szavakat használni, de így érzem, és csak kölcsönösséget vártam, semmi többet.
Ha egy kicsit is számítottam volna, ott lett volna 2-re.
Ez olyan, hogy ha lekéssük a vonatot, mindegy, hogy 1 percel, vagy 1 órával a lényeg, hogy elment.
Egyébként meg akkor ért oda, mikor felhívott, fél óra múlva.
A telefonon szakítást pedig szintén a kölcsönös tiszteletadás jegyében követtem el. Nem gondolom, hogy megint 1 órát kellett volna várnom rá, hogy elküldhessem a p.icsába.
Köszi a válaszokat, kicsit helyreraktak, mert már el kezdtem túráztatni az agyam, hogy lehet, másképp kellett volna.
De végülis akkor így éreztem jónak, és nem is bántam meg.
Köszi mindenkinek, mentek a zöldek.
10:58 - Azért ez a kölcsönös megbosszulás elég gyerekes viselkedés. A kérdezőben sokkal érettebben kezeli a dolgot...
Jogos, hogy a tiszteletadásról szól a dolog!!! Arra pedig nem az a válasz, hogy akkor én is tiszteletlen vagyok. Egyszerűen megmondom neki a véleményem, és kész. Az meg már tök nem számít, hogy telefonba... Hát nehogy már még neki kelljen még egyszer odacaplatni, hogy elküldje a francba! Nem is jártak, csak randizgattak! Ennyi járt, kész.
Én lány vagyok, és szintén hajlamos a késésre. DE: teljesen megértelek, ugyanezt tettem volna én is. Azt mondják, a lányoknak illik késniük az első randiról 5 percet, de az sehogysem 25 vagy 40. Ehhez jó nagy pofa kell. Másrészt ha már véletlenül megtörténik, hogy valami oknál fogva ilyen sokat késik, a minimum az, hogy legalább egy sms-t elereszt, hogy erre számítsál, és sűrűn bocsánatot kér. Ha pedig másodjára is jelzed neki, hogy ez téged eléggé sért, akkor utána tényleg az a minimum, hogy pontosan odaér.
Hozzátenném egyébként, hogy amikor a barátom elmondta, mennyire bántja az, hogy mindig kések 2-3 percet, a következő alkalommal 5 perccel hamarabb ott voltam a megbeszéltnél! Hogy még csak véletlenül se történhessem meg, hogy bármi miatt megint késsek.
Teljesen jogos a felháborodásod és a reakciód, Kérdező. Ez a lány nem érdemelt mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!