Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan háborodott fel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan háborodott fel? "Szakítottam a barátnőmmel".

Figyelt kérdés

Azért van "" jelben, mert igazából még nem is volt teljesen a barátnőm (2 randi) és nem is volt igazából szakítás.

Az első randin 25 percet késett.

A másodikon 40-et, és akkor mondtam neki, hogy ez nekem elég szarul esik, hogy ennyibe se néz, hogy egy sms-t se ír, hogy késik, vagy ilyesmi.

A 3 tali délután 2-kor lett volna. 14:01 -ig vártam, majd eljöttem. Fél 3-kor felhívott, hogy hol vagyok. Elhajtottam, mint a legyet.

Eléggé kiborult, és még ő háborodott fel. Nem értem... mire számított?

2011. júl. 24. 10:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Talán úgy lettél volna teljesen tisztességes, ha 14:01-kor felhívod, hogy "Ne siess, elmentem, szia!"

És szerintem is, annyit meg kellett volna tennie a lánynak, hogy 14:00 helyett 13:00-ra tervez, és akkor odaér 13:45-re, és minden rendben.

Volt egy barátnőm, aki hasonlóan mindig késett, és ez nekem nem esett jól. Később én is elkezdtem késni a találkozókról, mert nem siettem annyira, de még így is inkább én értem előbb oda. Ekkor nemtörődömnek éreztem magam, mintha az, hogy nem olyan fontos, hogy időben odaérjek, azt jelentené, hogy nem olyan fontos a barátnőm.

2011. júl. 24. 11:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem még jó is, hogy nem hívta fel a lányt. Elvégre korábban a lány nem nézte őt annyiba, hogy valahogy értesítse a késésről. Ezt érdemelte, majd elgondolkodik legalább... remélhetőleg.
2011. júl. 24. 11:16
 13/13 anonim ***** válasza:
háá dejófej vagy:D:D
2011. júl. 24. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!