Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vágások a lányom lábán?

Vágások a lányom lábán?

Figyelt kérdés

17 éves a lányom. Este amikor mentem be a szobájába, hogy kérdezzek tőle valamit, már aludt. Nem szólaltam meg, nem vette észre, hogy bent voltam. Viszont rövidnadrágban és pólóban alszik, takaró félig volt rajta. Észrevettem, hogy az egyik combján és az oldalán vágások vannak. Elszörnyedtem. Élőben még nem láttam ilyet, fogalmam sincs milyen régiek lehetnek... Nem tűnt nagyon frissnek, de réginek sem. Talán pár hónap.

Nagyon meg vagyok ijedve. Semmi baj nincs a lányommal, jól kijövünk, sok mindent meg tudunk beszélni. Nem látni rajta, hogy bármi nyomná a lelkét. Hogy hozzam fel neki a témát reggel? Már nem bírok aludni sem, ezen agyalok. Nagyon rosszul érzem magam, mintha elbuktam volna szülőként.

Talán egy sejtésem van, mi bánthatja. Az apjával idén váltunk el, januárban fog elköltözni. Vele nem igazán van jóban. Néha tök jól kijönnek, néha meg napokig egymáshoz sem szólnak. Én vagyok a lúdas, hogy ilyen férjet választottam.

Kétségbe vagyok esve, hogy mit rontottam el, nem figyeltem a lányomra eléggé?? Hogy kérdezzem meg a vágásokról? Vagy ne háborgassam vele? Küldjem pszichológushoz? Kérlek valaki segítsen!

2021. dec. 3. 00:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ne kérdezz rá konkrétan a vágásokra. Ne tudja, hogy tudod. Beszélgess vele normálisan, hogy minden oké-e vele meg az apukájával. Csak foglalkozz vele.
2021. dec. 3. 00:58
 2/28 anonim ***** válasza:
66%

Miért érzem, hogy a véletlen olvastam az üzeneteit, véletlen belenéztem a fiókjába és gumit találtam, véletlen láttam a laptopjában a facebookját kérdések következő fejezete ez?

Már csak ott fura az egész, hogy ha az ember alszik a villanyt leoltja, normál esetben meg nem úgy megy be valaki a szobába, pláne ha látja, hogy sötét van tehát valoszínű alszik a bent levő, hogy felnyomja a villanyt.... Anélkül meg vajon hogy lehetett olyan jól látni...

2021. dec. 3. 01:00
 3/28 anonim válasza:
2021. dec. 3. 01:07
 4/28 anonim ***** válasza:
19%
Biztos véletlen egybeesés a kettő :D :D
2021. dec. 3. 01:08
 5/28 anonim ***** válasza:
78%
Ja meg volt a véletlen terhesvitamint láttam az éjjeliszekrényén is.
2021. dec. 3. 01:09
 6/28 anonim ***** válasza:
77%
"ár csak ott fura az egész, hogy ha az ember alszik a villanyt leoltja, normál esetben meg nem úgy megy be valaki a szobába, pláne ha látja, hogy sötét van tehát valoszínű alszik a bent levő" Vagy kislámpa, tévé mellet aludt el, nem tök sötétben, van ilyen. Elindít egy filmet, de bebólint rajta.
2021. dec. 3. 01:52
 7/28 anonim ***** válasza:
23%

" Semmi baj nincs a lányommal, jól kijövünk, sok mindent meg tudunk beszélni. "

Azt hiszed te, de a lányod hülyét csinál belőled.

Aki " vagdossa " magát az egy lelki toprongy , kezelésre szorul.

Csak nagyon jól titkolta előttetek.

Én azt nem értem hogy a mai szülők miért így gondolkoznak.

2021. dec. 3. 07:23
 8/28 anonim ***** válasza:
18%
nem lehet, hogy csak striák?
2021. dec. 3. 08:03
 9/28 anonim ***** válasza:
23%
Nem kell mindjárt nagyon rosszra gondolni. Nekem is volt Barátnőm aki vagdosta Magát, mert nem volt megelégedve az önképével, Én meg anno több ízben is a karomon nyomtam el a cigit, mert volt pár dolog ami szarul esett. Néha csak jó a belső fájdalomról, zavart gondolatokról egy kis fizikai fájdalommal kizökkenteni az agyat. Mint mondjuk egy hideg vizes fejmosás. Kicsit tisztábban látod utána a dolgokat. Lehet Őt is megsértette Valaki valamivel, vagy egy pasi átbaszta, a sírás, panaszkodás nem segített, úgy érezte hogy jobban letudja vezetni így a feszültséget. De ezek csak saját példákból merített tippek. Biztosat csak Ő tudhat mondani. Nem jó direkten rákérdezni, de valahogy valamikor ha véletlenül lebukna, szóba hozhatod.
2021. dec. 3. 08:58
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Pedig de, kerdezz ra direkt, mert ez az onsertesnek szamit, nagyon fajhat neki valami amivel nem tud hogy megbirkozni es igy csokkenti magaban a fajdalmat.

Kell neki pszichologus, minel elobb.

2021. dec. 3. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!