Vágások a lányom lábán?
17 éves a lányom. Este amikor mentem be a szobájába, hogy kérdezzek tőle valamit, már aludt. Nem szólaltam meg, nem vette észre, hogy bent voltam. Viszont rövidnadrágban és pólóban alszik, takaró félig volt rajta. Észrevettem, hogy az egyik combján és az oldalán vágások vannak. Elszörnyedtem. Élőben még nem láttam ilyet, fogalmam sincs milyen régiek lehetnek... Nem tűnt nagyon frissnek, de réginek sem. Talán pár hónap.
Nagyon meg vagyok ijedve. Semmi baj nincs a lányommal, jól kijövünk, sok mindent meg tudunk beszélni. Nem látni rajta, hogy bármi nyomná a lelkét. Hogy hozzam fel neki a témát reggel? Már nem bírok aludni sem, ezen agyalok. Nagyon rosszul érzem magam, mintha elbuktam volna szülőként.
Talán egy sejtésem van, mi bánthatja. Az apjával idén váltunk el, januárban fog elköltözni. Vele nem igazán van jóban. Néha tök jól kijönnek, néha meg napokig egymáshoz sem szólnak. Én vagyok a lúdas, hogy ilyen férjet választottam.
Kétségbe vagyok esve, hogy mit rontottam el, nem figyeltem a lányomra eléggé?? Hogy kérdezzem meg a vágásokról? Vagy ne háborgassam vele? Küldjem pszichológushoz? Kérlek valaki segítsen!
Miért érzem, hogy a véletlen olvastam az üzeneteit, véletlen belenéztem a fiókjába és gumit találtam, véletlen láttam a laptopjában a facebookját kérdések következő fejezete ez?
Már csak ott fura az egész, hogy ha az ember alszik a villanyt leoltja, normál esetben meg nem úgy megy be valaki a szobába, pláne ha látja, hogy sötét van tehát valoszínű alszik a bent levő, hogy felnyomja a villanyt.... Anélkül meg vajon hogy lehetett olyan jól látni...
" Semmi baj nincs a lányommal, jól kijövünk, sok mindent meg tudunk beszélni. "
Azt hiszed te, de a lányod hülyét csinál belőled.
Aki " vagdossa " magát az egy lelki toprongy , kezelésre szorul.
Csak nagyon jól titkolta előttetek.
Én azt nem értem hogy a mai szülők miért így gondolkoznak.
Pedig de, kerdezz ra direkt, mert ez az onsertesnek szamit, nagyon fajhat neki valami amivel nem tud hogy megbirkozni es igy csokkenti magaban a fajdalmat.
Kell neki pszichologus, minel elobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!