Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen a lányom?

Miért ilyen a lányom?

Figyelt kérdés

Sziasztok,van egy 11 éves lányom aki az utóbbi időben nagyon megváltozott,ez megy már kb egy éve,nagyon antiszociális lett, nem akar senkivel beszélgetni,egésznap telefonozik,minden apróságért nagyon ideges lesz,elhanyagolja a tanulást de annyira hogy bukásra áll 2 tantárgyból,a korához képest agyilag/testileg is nagyon fejlett,én és az édesanyja megpróbálunk mindent megadni,de semmi nem változik,velünk is megromlott a kapcsolata, mindig éjjelekig fent marad és 2-3-4 kor fekszik le aludni,addig is telefonozik/tévézik.

Szerintetek miért csinálhatja ezt?

Próbáltam beszélni vele de nem érdekli.

2021. dec. 12. 16:12
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
És arról se beszél hogy mi volt a suliban,ha kérdezzük akkor csak annyit mond hogy minden jó és be megy a szobájába,vagy hogy hogy van lelkileg meg ilyesmik ezekről se beszél.barátai is alig vannak 2 barátját ismerem,őszintén egyikük se szimpatikus.ha lányom el megy valahova csak annyit mond hogy megy xy barátjával le,és kér 1500-2000 forintot és ennyi
2021. dec. 12. 16:56
 12/36 anonim ***** válasza:
58%
10: hát ez az! Engem jól lepontoztak (9-es) - de elképesztő, hogy egy ötödikes (vagy csak negyedikes???) gyerek hajnalig azt csinál, amit akar....
2021. dec. 12. 16:57
 13/36 anonim ***** válasza:
85%
De könnyen rávágják sokan, hogy kamaszodik. Lehet, de az is lehet, hogy zaklatják, kiközösítik, piszkálják, akár molesztálta valaki. Kiknek a megöléséről fantáziál?
2021. dec. 12. 16:59
 14/36 anonim ***** válasza:
93%

"ha lányom el megy valahova csak annyit mond hogy megy xy barátjával le,és kér 1500-2000 forintot és ennyi"

11 évesen...????????

És ezt így hagyátok...?

2021. dec. 12. 17:02
 15/36 anonim ***** válasza:
76%
.Sokat beszélgess vele,de ne kérdezgesd,éreznie kell azt hogy megbízhat benned.Semmiképp ne veszekedj rá.És keress neki egy pszichológust minél hamarabb,van ingyenesen is.
2021. dec. 12. 17:02
 16/36 A kérdező kommentje:
13.az osztályfőnökéről,és egy-két osztálytársáról
2021. dec. 12. 17:05
 17/36 anonim ***** válasza:
86%
Akkor jó eséllyel van valami konfliktus a háttérben.
2021. dec. 12. 17:08
 18/36 anonim ***** válasza:
22%
Kezd kicsit kamu szagú lenni. Ahol sokat foglalkoznak a gyerekkel, mint amennyire állítólag a kérdés kifejtéséből kitűnik, ott nincs olyan, hogy "cső, elmentem" + pénz, azt' majd jön. Apám sosem volt vaskalapos, oda mehettem volna, ahova akarok, de azt elvárta, hogy megmondjam hova megyek + xy időre jöjjek haza.
2021. dec. 12. 17:09
 19/36 anonim ***** válasza:
27%

Kitudja milyen zaklató leveleket kap facen....Ha testileg is kezd érni akkor biztos hogy kapja a pedofil leveleket tömegszám....Sajna ilyen elk.ult világ ez....

De elvenni sem jó tőle, mert akkor lehet feljelent bár te tudod milyen. Beszélgess el vele egy séta során. Fontos hogy ilyen mély beszélgetésekhez vidd el valahova ahol lenyugszik. Mondd el neki a női dolgokat. Utána elmehettek venni pár 1-2 ruhát venni közösen.

Készítsetek közös képet, selfit, hogy hagy lássa hogy az én anyumtól nem távoli az ilyesmi. Üljetek be vidám parkba, dodzsem stb. Kicsit vidd ki a 4 falból. Fogd meg a kezét mikor mély témákról beszéltek majd, érezze hogy megbízhat benned.

Minden jó lesz :)

2021. dec. 12. 17:12
 20/36 anonim ***** válasza:
34%
A kettes válaszolót nagyon lepontozták, pedig neki teljesen igaza van.
2021. dec. 12. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!