Nem furcsa ,hogy a lányom egyedül eljárkál a cukrászdába?
Figyelt kérdés
Elég érdekes szokása lett,hogy mikor unatkozik egyedül bemegy a közeli cukiba vagy iszik egy kapucsinót vagy vesz egy sütit és közben ott telefonozik. Azóta van nála ez az állapot ,mióta szakított a barátjával . Azért szakított vele,mert nem mentek soha sehova,lapos lett a kapcsolat . Van,hogy engem is elhiv. De számomra furcsa ,hogy őt megnyugtatja az ,hogy tök egyedül beül valahova és ott elnézelődik.2021. okt. 23. 20:26
1/37 anonim válasza:
Teljesen normális :)
Én is egyedül járok étterembe,cukrászdába.
2/37 anonim válasza:
Mi ezzel a baj? Legalább nem otthon szomorkodik.
3/37 anonim válasza:
Nem furcsa. Sokan járnak egyedül cukrászdába. Kávézni pláne.
4/37 anonim válasza:
Miért lenne fura? Néha én is szeretek beülni egyedül egy kávéra vagy valamire
6/37 anonim válasza:
miért, aggódó anyukaként azt hiszed pasizni jár el..tök normális dolog. nem kéne ennyire belelátnod rémeket.
7/37 anonim válasza:
Én ha mehetnék és lenne pénzem kínaiba mennék, meg kfcbe :D
8/37 anonim válasza:
Egyedül?! Hogy volt mersze?!
Nem értem, sokan miért érzik furcsának, ha valaki egyedül megy cukrászdába, kávézóba, moziba, kirándulni, túrázni stb.
9/37 anonim válasza:
Ha nem sajnálnák érte annyi pénzt, én napi többször is elmennék csak kávézgatni egyedül. :D Dehogy furcsa! Sőt, ez a jó, ha az ember lánya mer egyedül is menni helyekre. Sokak szerint gáz, ha az ember egyedül megy étterembe, moziba, stb. Pedig nem gáz/furcsa.
10/37 anonim válasza:
Én is beülök néha egyedül egy kávéra. És sokan mások is. Pont nem érdekel, ha valaki furcsának tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!