Nem furcsa ,hogy a lányom egyedül eljárkál a
cukrászdába?
Figyelt kérdés
Elég érdekes szokása lett,hogy mikor unatkozik egyedül bemegy a közeli cukiba vagy iszik egy kapucsinót vagy vesz egy sütit és közben ott telefonozik. Azóta van nála ez az állapot ,mióta szakított a barátjával . Azért szakított vele,mert nem mentek soha sehova,lapos lett a kapcsolat . Van,hogy engem is elhiv. De számomra furcsa ,hogy őt megnyugtatja az ,hogy tök egyedül beül valahova és ott elnézelődik.
Nem furcsa, de lehet arra játszik, hogy valaki leszóltja. Azzal sincs semmi baj, otthon senki nem fog kopogni a szobaajtón, hogy szia, eljössz randizni?
2021. okt. 23. 20:53
12/37 anonim válasza:
Nincs ebben semmi fura.
"Azóta van nála ez az állapot "
Úgy beszélsz, mintha valami abnormális viselkedés lenne.
Ja, én étterembe is néha megyek egyedül. Tudod, ha éppen egyedül vagyok a városban és megéhezem, akkor enni szoktam. És ha olyan a hangulatom, akkor egy étteremben. Ezek szerint gáz, ciki és aggodalomra okot adó viselkedés :D
2021. okt. 23. 20:53
13/37 anonim válasza:
Végülis ha úgy nézed, azért szakított a barátjával, mert nem mentek sehova, szóval ő úgy döntött, hogy akkor most megy egyedül és nem fog otthon unatkozni helyette.
2021. okt. 23. 20:56
14/37 anonim válasza:
Egyedül beülni valahová egy kávéra vagy sütire pont annyi, mint egyedül venni egy gyrost egy utcai bódéban.
Egyébként kellemes tud lenni, hogy az ember nem otthon ül a konyhaasztalnál a Tsibo Familyvel, hanem valami hangulatosabb helyen fogyaszt.
Téged miért zavar ez ennyire?
2021. okt. 23. 21:11
15/37 anonim válasza:
Á, tudtam, hogy elírtam a Tchibo-t. 🙄
2021. okt. 23. 21:12
16/37 anonim válasza:
Tök jó, nem gubbaszt otthon, és nem zárkózik be. Jól csinálja!
2021. okt. 23. 21:25
17/37 anonim válasza:
Szerintem pont hogy jó, hogy egyedül is eltud lenni. Ismerek olyat aki képtelen lenne egyedül beülni egy kávézóba. Szerintem az pont hogy rosszabb, ha nem vagy képes egyedül ülni kicsit a gondolataiddal, hanem mindig kell a zsizsegés.
2021. okt. 23. 21:42
18/37 anonim válasza:
Teljesen normális,sőt tök jó is,hogy nem otthon depressziózik a szobába.
2021. okt. 23. 21:42
19/37 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Ha kávézni, vagy sütizni szottyan kedvem, ha nincs velem senki, nem mehetek, vagy mi?
Hűha, én voltam már moziban, színházban, koncerten is egyedül. Sőt, "nyaralni" is (csak 3 nap volt, de akkor is. Rengeteg mindent csináltam már egyedül).
2021. okt. 23. 21:48
20/37 anonim válasza:
amilyen "baratok" vannak a mai vilagban, szerintem is jobban jar ha egyedül megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!