Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem furcsa ,hogy a lányom...

Nem furcsa ,hogy a lányom egyedül eljárkál a cukrászdába?

Figyelt kérdés
Elég érdekes szokása lett,hogy mikor unatkozik egyedül bemegy a közeli cukiba vagy iszik egy kapucsinót vagy vesz egy sütit és közben ott telefonozik. Azóta van nála ez az állapot ,mióta szakított a barátjával . Azért szakított vele,mert nem mentek soha sehova,lapos lett a kapcsolat . Van,hogy engem is elhiv. De számomra furcsa ,hogy őt megnyugtatja az ,hogy tök egyedül beül valahova és ott elnézelődik.
2021. okt. 23. 20:26
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
77%
Nem furcsa, de lehet arra játszik, hogy valaki leszóltja. Azzal sincs semmi baj, otthon senki nem fog kopogni a szobaajtón, hogy szia, eljössz randizni?
2021. okt. 23. 20:53
 12/37 anonim ***** válasza:
96%

Nincs ebben semmi fura.

"Azóta van nála ez az állapot "

Úgy beszélsz, mintha valami abnormális viselkedés lenne.

Ja, én étterembe is néha megyek egyedül. Tudod, ha éppen egyedül vagyok a városban és megéhezem, akkor enni szoktam. És ha olyan a hangulatom, akkor egy étteremben. Ezek szerint gáz, ciki és aggodalomra okot adó viselkedés :D

2021. okt. 23. 20:53
 13/37 anonim ***** válasza:
97%
Végülis ha úgy nézed, azért szakított a barátjával, mert nem mentek sehova, szóval ő úgy döntött, hogy akkor most megy egyedül és nem fog otthon unatkozni helyette.
2021. okt. 23. 20:56
 14/37 anonim ***** válasza:
95%

Egyedül beülni valahová egy kávéra vagy sütire pont annyi, mint egyedül venni egy gyrost egy utcai bódéban.

Egyébként kellemes tud lenni, hogy az ember nem otthon ül a konyhaasztalnál a Tsibo Familyvel, hanem valami hangulatosabb helyen fogyaszt.

Téged miért zavar ez ennyire?

2021. okt. 23. 21:11
 15/37 anonim ***** válasza:
95%
Á, tudtam, hogy elírtam a Tchibo-t. 🙄
2021. okt. 23. 21:12
 16/37 anonim ***** válasza:
95%
Tök jó, nem gubbaszt otthon, és nem zárkózik be. Jól csinálja!
2021. okt. 23. 21:25
 17/37 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem pont hogy jó, hogy egyedül is eltud lenni. Ismerek olyat aki képtelen lenne egyedül beülni egy kávézóba. Szerintem az pont hogy rosszabb, ha nem vagy képes egyedül ülni kicsit a gondolataiddal, hanem mindig kell a zsizsegés.
2021. okt. 23. 21:42
 18/37 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen normális,sőt tök jó is,hogy nem otthon depressziózik a szobába.
2021. okt. 23. 21:42
 19/37 anonim ***** válasza:
90%

Én ezt nem értem. Ha kávézni, vagy sütizni szottyan kedvem, ha nincs velem senki, nem mehetek, vagy mi?

Hűha, én voltam már moziban, színházban, koncerten is egyedül. Sőt, "nyaralni" is (csak 3 nap volt, de akkor is. Rengeteg mindent csináltam már egyedül).

2021. okt. 23. 21:48
 20/37 anonim ***** válasza:
93%
amilyen "baratok" vannak a mai vilagban, szerintem is jobban jar ha egyedül megy.
2021. okt. 23. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!