Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ciki, ha anya eljön velem a...

Ciki, ha anya eljön velem a nyíltnapokra?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem ciki egyáltalán. tavaly segítettem a nyílt napokon a suliban, és akkor szinte minden második gyereket elkísérte vmeik szülője. 17/L
2010. szept. 5. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Dehogy! Az nem dedós. Inkább azt sugallja, hogy anyudnak van rálátása, hogy mi merre.
2010. szept. 5. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Miért lenne az?

/Jobb esetben/ mindenkinek van anyukája, apukája. :) Én a plazaban szoktam ücsörögni anyával, meg a barátjával. Egy olyan városban lakok, ahol nagyon sok a ribanc, és a strici. még hozzá korombeliek, vagy 1-2 évvel idősebbek.

15L

2010. szept. 7. 19:17
 14/16 anonim válasza:

szerintem sem ciki. engem apukám kísért el :)

16/l

2010. szept. 8. 10:45
 15/16 anonim ***** válasza:
??? Én ilyenről nem is hallottam, hogy szülő kísérgetne valakit! Rég tartottam már ott (8éve), de mi osztálytársakkal mentünk. Nem a szülő fog oda járni, meg szerintem furcsán is nézne ki. Több osztálytársad nem akar oda menni? Elég érdekes sztem..
2010. szept. 8. 14:39
 16/16 anonim válasza:
Hát én csak barátokkal mentem, fel se merült bennem, hogy esetleg anya eljöjjön..
2010. szept. 8. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!